Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde cesur adımlar atılıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde cesur adımlar atılıyor!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı’nda cesur adımlar geliyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü 16 Kasım Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. 47. bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı” nda bu hafta neler olacak:

Ufuk’un kapıya gelişinin ardından Safiye, Han’ın Rüya’ya karşı korumacı tavrını sorgular. Yaşanan tartışma sırasında Safiye’nin ağzından çıkan birtakım itiraflar Gülben’in kalbini daha da kırar ve evde iki kız kardeş arasında soğuk savaş başlar.

Kitapçının açılışı yaklaşırken Naci, Safiye’nin açılışa gelmeyecek oluşunun hüznü içindedir. Gülben, Esat’ı evliliği ertelemeye ikna etmek için çabalarken, Safiye’nin yaptığı bir şey Gülben’e ablasının geleceği için cesur bir adım attırır. Sonunda açılış gelir çatar. Naci, umutsuzca gözü kapıda Safiye’yi beklerken Han ise başka bir açılışa ve uzun zamandır ertelediği bir karşılaşmaya doğru yol almaktadır.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan “Masumlar Apartmanı”nın yeni bölümü 16 Kasım Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de.