Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde hem reklamın alasını hem sürprizin büyüğünü yaptılar!

Masumlar Apartmanı dizisinde hem reklamın alasını hem sürprizin büyüğünü yaptılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin bu haftaki bölümünde izleyenlerin içini ferahlatan, gülümseten güzel bir sürpriz yaşandı. OGM Pictures imzalı dizi, iki sezondur izleyenlerin ilgisiyle ekranın sevilen yapımları arasında yer almakta.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu’nun yer aldıkları Masumlar Apartmanı dizisi, bir kaç haftadır kasvetli havası ile izleyenlerden bazı eleştiriler almıştı. Dizideki karakterlerin iyileşme süreçlerini heyecanla bekleyenler, Gülben’in evlendikten sonra biraz değişeceğini ummuştu ama ilk gece soluğu evinde alması, dizinin takipçilerini de kızdırmıştı.

Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben’in evlenmesi, ardından Safiye’nin Naci ile evliliği kabul etmesi diziye ivme katıyor ama kimi zaman iki ileri bir geri adımlarla eski alışkanlıklarına dönen karakterler için “Hiç ilerleme yok!” kaygısı yaşatıyor izleyiciye.

Bu hafta ekrana gelen bölümde ise Gülben’in ailesi ile aynı binaya taşınması ve sonrasında herkesi yemeğe davet ettiği sahne, dizinin merakla beklenen sahnesiydi.

Masumlar Apartmanı dizisinde hem reklamın alasını hem sürprizin büyüğünü yaptılar! 11

Zira evi dışında ilk kez bir yerde yemek yiyecek olan Safiye’nin tavrı merak konusuydu. Başta biraz nazlanan Safiye’nin Gülben’in sert çıkışı ile akşam yemeği de normal bir seyirde geçti ve izleyici de keyifli bir sahne izlemiş oldu.

Yemek davetinden önceki bir başka sahne ise Masumlar Apartmanı izleyicisi için çok güzel bir sürprizi beraberinde getirdi. Kanal D ekranlarında program yapan Şef Arda Türkmen, diziye dahil oldu.

Boch Ev Aletleri’nin reklamı, Arda Türkmen ile diziye güzelce yedirilmişti. Gülben’in yeni evindeki mutfak eşyaları, Boch markasına aitti ve ürün yerleştirme ile Arda Türkmen tarafından da fırın ve kimi mutfak aletlerinin kullanılması, marka için çok özel bir reklam yapılmasını sağladı.

Masumlar Apartmanı dizisinde hem reklamın alasını hem sürprizin büyüğünü yaptılar! 12

Dizinin hikayesine yedirilen bu sahnedeki reklam çok sırıtmadığı gibi, Arda Türkmen’in Gülben’in mutfağına girmesi ve onunla birlikte yemek yapması da diziye ayrı bir renk kattı. Türkmen, dizide Esat’ın arkadaşı olarak yer aldı ve Gülben’in ilk yemek davetinde onun mutfağına tüm titizliği ile girerek güzel bir sofra kurmasını sağladı. İzleyici ise Gülben ve Arda Türkmen sahnesini özellikle çok beğendiklerini sosyal medyadan da ifade ettiler.

Böylece Masumlar Apartmanı dizisinin senaryosuna özel olarak yerleştirilen markanın reklamı da güzel bir hikaye ile dizinin yeni bölümüne adeta eklenmiş oldu.

Arda Türkmen de instagram sayfasından bu güzel ve özel anlar için aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Masumlar Apartmanı dizisinde hem reklamın alasını hem sürprizin büyüğünü yaptılar! 13

Merve Dizdar da Arda Türkmen ile kamera arkası bir kaç fotoğrafını dizinin yayını sırasında paylaştı…

Masumlar Apartmanı dizisinde hem reklamın alasını hem sürprizin büyüğünü yaptılar! 14

Masumlar Apartmanı dizisinde hem reklamın alasını hem sürprizin büyüğünü yaptılar! 15