Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde izleyici en çok ne istiyor, ne istemiyor?

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyici en çok ne istiyor, ne istemiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay — TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı, 2020-2021 sezonunun en başarılı yapımı olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın totalde rakibini geçmesi de büyük bir gelişme olarak dikkat çekmişti. AB ve ABC1 gruplarında ise TRT1 dizisi adeta rakipsiz ve 14’lü oranları bile aşabilen güçlü bir izleyici desteğine sahip.

Masumlar Apartmanı dizisinin 23 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 23. yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragman izleyicileri bir hayli şaşırttı. Safiye ve Naci sahneleri yine hüzün dolu olacak. Gülben ile Esat buluşması ile Han’ın mankenleri yakması dikkatleri çekiyor. Masumlar Apartmanı dizi hayranları ise sosyal medya platformlarından senaristlere mesaj üstüne mesaj yollayarak, isteklerini iletiyor.

Artık diziler interaktif bir ortamda ilerlemek durumundu. Senaristler izleyicilerin ne isteyip, ne istemediğini sosyal medyada yapılan paylaşımlarla fark ediyor. Bunun senaryoya ne kadar etkisi var bilinmez ama günümüz dünyasında artık sosyal medyayı takip etmeden, izleyicilerin geri dönüşlerini bilmeden ilerlemek hatalı bir yaklaşım olacaktır. Peki Masumlar Apartmanı hayranları ne istiyor?

Diziye gönül veren milyonlarca dizi hayranının en önemli beklentisi, 13 bölüm hikayede kalması planlanan Naci’nin durumu. Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin hemen diziye veda etmesini istemeyen dizi takipçileri, bunun Safiye için çok kötü şeyler getireceğini de biliyor. Bu nedenle de “Naci’yi hemen öldürme senarist” diye yorumlar sık sık paylaşılıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde izleyici en çok ne istiyor, ne istemiyor? 18

Naci’nin ölmesini istemeyen izleyicilerin bir başka önerisi de şöyle: “Yalvarıyorum sana senarist, Naci’yi komaya sok, ama ölmesin lütfen. Naci ölürse reyting düşer.”

Bir başka dizi hayranı ise, “Senarist Esat’ı Gülben’e aşık et de millet şöyle bi şaşırsın” diyor… Bir başka yorumda ise, “Senarist, Gülben’in yüzünü güldür biraz. Eğer Senaristin aklı varsa bu ikiliye fırsat verir” diyerek de artık bu karakterin aşkta tutunmasını beklediklerini ifade ediyor.

Bir başka yorumda da ilginç bir istek var. Tabii ki esprili bir yorum bu: “Sevgili senarist , lütfen İnci’nin o gereksiz babasının ömrünü al ve çaktırmadan Naci’ninki ile değiştir.”

Ege ve Neriman sahnelerinin de artmasını isteyen izleyiciler var. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde neler olacağına yönelik ilk bilgiler fragman ile verildi. Dizide yine önemli olaylar var. Bakalım isteyicilerin beklentilerine karşılık gelecek sahneler de olacak mı?