Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde konular tıkandı, ilgi azaldı!

Masumlar Apartmanı dizisinde konular tıkandı, ilgi azaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisini merakla bekleyen geniş bir izleyici grubu olmasına rağmen, ilginin haftalar geçtikçe azalmakta olduğu da dikkatimizden kaçmıyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürbüz gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin hikayesinin artık bittiğini düşünen birçok izleyici var. Sosyal medyada yapılan yorumlarda hikayenin artık tükenmiş olmasına rağmen senaristlerin işi iyi götürdüğünü düşünen hayranlar, reytinglerin düşmesini de dizinin eskisi kadar etkileyici olmamasına bağlıyor.

Psikolojik bir hikaye olarak öne çıkan Masumlar Apartmanı, ilk sezonda çok büyük bir izleyici kitlesini ekrana topladı. Çift haneli reytinglerle birinciliğin abonesi olan dizi, ikinci sezonda ise bir hayli gerileme yaşadı. Dizinin 56 bölümü geride kaldı ve gelen reytinglerin geçen sezona göre neredeyse yarı yarıya düştüğü gözlemleniyor.

Masumlar Apartmanı bir süredir birincilik de elde edemiyor ve 56. bölümü ile AB kategorisinde gelen ikinciliğe ekip sevinmek durumunda kalıyor. Dizinin tüm kişiler kategorisinde günü altıncı olarak bitirdiğini, ABC1’de ise üçüncülük elde ettiğini belirtelim.

Masumlar Apartmanı, ilk sezonu aratmasına rağmen sezon sonuna kadar devam edebilecek bir güce de sahip. Salı rekabetinde Destan dizisinin beklentilerin altında kalması, aslında Masumlar Apartmanı’nın daha hızlı düşüşünü engellemiş görünüyor.