Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinde senaristin yeni kararları tartışma yarattı!

Masumlar Apartmanı dizisinde senaristin yeni kararları tartışma yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, salı akşamlarına renk katmaya devam ediyor. İlk sezonu çok başarılı geçen dizi aynı performansı ikinci sezonda da sürdürüyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar ikilisinin muhteşem oyunculukları ile taçlandırdıkları dizinin her bölümü büyük heyecan yaratıyor. Gün birincisi olmayı da başaran Masumlar Apartmanı için her şey yolunda gidiyor. Dizide yoğun bir tempoda çalışan oyuncular, bu durumdan hiç de şikayetçi değil. Senarist ise dizinin hikayesindeki kararları ve tercihleri ile izleyicilerden büyük eleştiriler almaya başladı. İzleyicilerin eleştirilerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Hikayede ise önemli gelişmeler yaşanıyor. Gülben’in yeniden Kırmızı Oda dizisindeki Doktor hanımdan destek alması nedeniyle bu sefer Binnur Kaya, Masumlar Apartmanı’na konuk olacak. Sezon başında Merve Dizdar, Kırmızı Oda dizisine katılmıştı. İki yapım aynı firmaya ait olduğu için karakterler arası geçişkenlik oluşturularak birbirlerine destek olmaları sağlanıyor.

Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye karakteri ise yataklara düştü. Gülben’in Esat ile çıktığı yeni hayat yolculuğu Safiye’yi kötü etkiledi. Artık tedavi olması şart ama geç kaldıkları da bir gerçek.

Hikmet bey bu gerçeği 45. bölümde haykıracak. Dizinin yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı. Hikmet, “Yine annesinin işi bu değil mi? Orada da rahat bırakmadı kızı. Geç kaldık, hepimiz geç kaldık. Şimdi de biz acele ettiriyoruz kıza, düzelsin diye. Düzelemez” sözleriyle dikkat çekti.

Masumlar Apartmanı dizisinde senaristin yeni kararları tartışma yarattı! 2

Doktor hanım ile konuştuğunu ablası Safiye’ye söyleyen Gülben’in yüzündeki umut ışığı izleyicileri de mutlu edecek. Ancak Safiye’nin tedavi olma fikrine bu kadar kolay yanıt vermesini kimse beklememeli.

Dizinin senaristine yönelik de eleştiriler artıyor. Özellikle da Safiye ve Naci karakterlerinin önemsiz nedenler yüzünden sürekli ayrılıklar yaşaması izleyicileri rahatsız ediyor. Bir dizi hayranı isyanını şu sözlerle anlattı: “Elinizde Safiye ve Naci gibi derin, özgün bir hikayeye sahip çift varken, hikayelerini sömürdünüz. Ezgi Mola ve Tansel Öngel uyumu senaristin elinde heba oluyor.”

Her geçen hafta psikopatlık derecesinin dizide yükseldiği fikrinde olan izleyiciler de var ve eleştirilerini sosyal medyada yazıyor.

Bir dizi hayranı, “Daha psikopat bir bölüm olamaz dedikçe daha da psikopat bölümler çıkıyor” yorumunda bulundu. Ancak kimi dizi hayranları da hikayenin böyle ilerlemesinden memnun. Çünkü bu tür psikolojisi yüksek sahnelerin iyi oyunculukları da ortaya çıktığı düşüncesi var.