Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinde senaristle laf atmalar çoğaldı!

Masumlar Apartmanı dizisinde senaristle laf atmalar çoğaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi TRT1 ekranında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak yoluna devam ediyor. 33. bölümü 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan dizide yine gerilim dolu anlara şahitlik edeceksiniz.

Masumlar Apartmanı dizi hayranları yeni bölüm fragmanına görünce senariste yine birçok laf attı. Dizide son haftalarda iyice artan psikolojik gerilimin doruğa çıktığını yeni bölümde göreceksiniz. Uzun bir süredir Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin sürükleyici olduğu hikayede, Safiye artık gerçekleri öğrenecek.

Han’ın yırttığı Naci’nin mektubundaki hastalık meselesini öğrenince Safiye’nin dünyası başına yıkılacak. Masumlar Apartmanı dizisinde senariste özellikle bu hastalık meselesi yüzden laf üstüne laf atan dizi hayranları, “Sağır sultan bile duymuştu Naci’nin hastalığını, artık Safiye de öğrendi çok şükür” diye yorum bırakıyor.

Gülben karakterine yönelik de bazı eleştiriler var. Bir dizi hayranı, “Evden çıkmadan 3 kişiyi kendine aşık eden Gülben’i hala mutlu edemeyen senarist” diye laf attı. Birçok kişi de Gülben’in yüzünün aşktan yana bir türlü gülmemesini eleştiriyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde senaristle laf atmalar çoğaldı! 7

Bir dizi hayranı ise Masumlar Apartmanı senaristi için Kırmızı Oda dizisini öneriyor. İzleyici diyor ki, “Şu senaristi birisi Kırmızı Oda’ya götürsün, psikolojik destek alması lazım.”

TRT1 ekranlarının sevilen dizisiyle ilgili binlerce eleştirel yorumu sosyal medyada görebilirsiniz. Diziye yönelik ilgi de sürüyor ve oyuncuların yüksek performansları da yine izleyiciler tarafından övgülerle karşılanıyor.

İşte 11 Mayıs Salı günü yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı’nın 33. bölüm fragmanı: