Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine çok sürpriz bir kişi geliyor!

Masumlar Apartmanı dizisine çok sürpriz bir kişi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Yeni sezonun en çok reyting alan, en dikkat çeken yapımları arasında ilk sırada gelen Masumlar Apartmanı dizisinin hikayesinin gerçek olması da izleyiciyi çok etkiliyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından alıntılanan dizi, çarpıcı olaylarla ekrana gelmekte.

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı dizi, hikayesiyle olduğu kadar oyunculuklarıyla da çok konuşulmakta. 8 yıl sonra yeniden ekranlara Safiye karakteriyle dönen Ezgi Mola, ağır travmatik bir kişiyi oynarken, kardeşleri Han, Gülben, Neriman ve babaları Hikmet ile yaşayan, yıllardır evinden çıkmayan bir karakter olarak izleyenleri etkileyen sahnelere imza atmakta.

Dizinin gerçek bir hayat hikayesinin ekseninde dönmesi de izleyicinin ilgisini arttırıyor. Her ne kadar bazı olaylar ve karakterler kurgu olsa da çıkış noktası gerçek bir yaşam öyküsü.

Dizide ayrıca geçmişe de gidiliyor zaman zaman. Özellikle Safiye’nin hayatında kardeşlerinden daha çok travma yaratmış olan anneleri Hasibe de sürekli evin içinde geziyor adeta! Safiye’nin aklından çıkaramadığı annesini ise Açelya Devrim Yılhan, büyük bir başarıyla canlandırmakta.

Masumlar Apartmanı dizisine çok sürpriz bir kişi geliyor! 8

Ezgi Mola ve Yılhan’ın karşılıklı sahneleri de dizinin etkileyici anlarını oluşturuyor. Bu kez diziye yine dikkatleri çekecek bir karakterin katılacağı öğrenildi.

Safiye’nin bu noktaya gelmesindeki en büyük suç annesinin. Ancak onun neden böyle bir kişi olduğu, çocuklarını neden bu kadar baskıladığı, özellikle Safiye’nin hayatını neden mahvettiği de yine kendi çocukluğunda gizli!

İşte bu nedenle Hasibe karakterinin de geçmişine gidileceği ve olayların daha da derinine inileceği anlaşılıyor bu duyumdan sonra. Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgisini sosyal medya hesabından paylaştı ve Masumlar Apartmanı dizisine Açelya Devrim Yılhan’ın hayat verdiği Hasibe’nin annesinin de dahil olacağını duyurdu.

Masumlar Apartmanı dizisine çok sürpriz bir kişi geliyor! 9

Safiye’nin anneannesini canlandıracak olan isim Serpil Gül… Yeşilçam’da birçok farklı yapımda yer alan oyuncu, Meltem karakteri ile Masumlar Apartmanı dizisine katılacak.

Hasibe ve Safiye’nin neden bu noktada oldukları, psikolojilerinin neden bu kadar bozuk olduğuna yönelik detayların da Meltem karakterinin gelmesi ile anlaşılması bekleniyor. 1962 doğumlu olan oyuncu, bazı dizilerde oynadı. Oyuncu; Kırık Kanatlar dizisinde Lena, Yaralı Yürek’te Cevriye, Benim İçin Üzülme’de Meryem, Ölene Kadar’da Sabiha ve son olarak da 2018 yılında Bir Umut Yeter’de Hacer karakterleri ile ekranda yer almıştı.