Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine geliyor, gıcık olduğunuz Hasibe bile gözünüze iyi gelebilir!

Masumlar Apartmanı dizisine geliyor, gıcık olduğunuz Hasibe bile gözünüze iyi gelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Masumlar Apartmanı dizisinin her bölümü izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan diziyi heyecanla bekleyen izleyiciler, dün akşam da ekran başında farklı duyguları bir arada yaşadı. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizide Safiye’nin çektiği çile yine yürekleri yaktı. İçine düştüğü durumdan bir türlü kurtulamayan Safiye’nin Naci konusundaki düştüğü durum da dizi hayranlarını fazlasıyla etkiledi.

Sosyal medyada dizinin hayranları tarafından farklı görüşlere ve mesajlara yer verildi. Masumlar Apartmanı yine twitter’da saatlerce TT oldu, binlerce mesaj paylaşıldı ve yürekleri ne kadar yaktığı da yorumlara yansıdı. Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili yeni bir gelişme ise izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak. Yeni bir karakter yapıma geliyor. Hem de izleyicileri çok şaşırtacak birisi.

Masumlar Apartmanı dizisine geliyor, gıcık olduğunuz Hasibe bile gözünüze iyi gelebilir! 1

Belki de Safiye’nin bugün yaşadıklarının sebebi olan ve çok derinlerdeki bir konu gün yüzüne çıkartılacak.

Açelya Devrim Yılhan, Hasibe karakteri ile Safiye’nin iç sesi olarak sıklıkla ekranda yer alıyor. Ancak bu durum birçok izleyiciyi de rahatsız etmeye başladı. Zira, Hasibe karakterinin her hali, tavrı, sözleri izleyicilere fazlasıyla dokunuyor. Hasibe’nin dizinin en gıcık bulunan karakteri olduğunu da hatırlatalım.

Masumlar Apartmanı dizisine geliyor, gıcık olduğunuz Hasibe bile gözünüze iyi gelebilir! 2

Yeni planlamaya göre diziye Hasibe’nin annesi katılacak. Yani, Safiye’nin anne annesini ekranda izleme fırsatı bulacaksınız. Bu rolü kimin canlandıracağı henüz netleşmedi. Ancak bilinen şey şu, gıcık olduğunuz Hasibe’ye bile acıyabilir ve onu sempatik bulabilirsiniz. Çünkü yeni gelecek olan karakterin belki de tüm bu yaşananların derinindeki ana neden olduğu ortaya çıkacak.

Neler olacağını tam olarak bilemesek de buna yönelik bir senaryonun gelmekte olduğunu birçok kişi tahmin edecektir. Safiye’nin sorunlarının asıl kaynağına inilecek yeni bölümler çok daha etkili olacaktır.

Masumlar Apartmanı dizisine geliyor, gıcık olduğunuz Hasibe bile gözünüze iyi gelebilir! 3 Masumlar Apartmanı dizisine geliyor, gıcık olduğunuz Hasibe bile gözünüze iyi gelebilir! 4

Masumlar Apartmanı dizisine geliyor, gıcık olduğunuz Hasibe bile gözünüze iyi gelebilir! 5