Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı hem reytinglerde hem sosyal medyada zirvede!

Masumlar Apartmanı hem reytinglerde hem sosyal medyada zirvede!

tarafından ker_def

Televizyon ekranının en önemli yapımlarından birisi olduğunu her hafta bir kez daha ispat eden Masumlar Apartmanı, 11-15 arası reyting oranları ile çok iyi sonuçlar alarak 16. bölümü tamamladı. Dün akşam yayınlanan dizinin yeni bölümü hem reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde etti hem de sosyal medyada en çok konuşulan başlıklardan birisi oldu.

TRT’de Salı günleri yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen dizisi Masumlar Apartmanı yine zirvede. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrolünde yer aldığı dizi, güçlü kadrosu ve hikayesiyle her hafta dikkatleri üzerine çekiyor. Dizi dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle de tüm kategorilerde birinci olarak yine reytingleri patlattı.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. Tüm izleyici kategorilerinde yüksek bir ilginin sahibi olan dizi hakkında binlerce yorum yapıldı. Twitter’da TT olan Masumlar Apartmanı uzun süre en çok konuşulan konuların başında geliyordu.

Masumlar Apartmanı’nın yükselen ve hiç düşmeyen bir izleyici ilgisi ile karşılaşması da 2020-2021 sezonunun en başarılı yapımı olmasını sağlıyor. 2021 yılında da dizinin iyi sonuçlarla yoluna devam edeceğine yönelik gelen işaretler, senaryonun gücünün de bir yansıması oldu.

Dizinin bu hafta yayınlanan 16. bölümünde neler oldu?

Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir. Naci ise Safiye’nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar. Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru’nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır.

Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi zaptedemeyince Han’dan yardım isterler. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.

“Masumlar Apartmanı” her Salı akşamı saat 20:00’da TRT 1’de