Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı izleyicileri sinirli; Safiye ve Naci’yi senaristin elinden alın!

Masumlar Apartmanı izleyicileri sinirli; Safiye ve Naci’yi senaristin elinden alın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı 45. bölümü ile yine reytinglerin ilk sırasında yer aldı. Dizinin her bölümü büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşuyor.

Ezgi Mola ile Merve Dizdar ikilisinin başarılı performansları ile taçlandırdıkları dizide senariste yönelik bazı eleştiriler de zaman zaman öne çıkıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından uyarlanan dizide izleyiciler en çok da Safiye ile Naci’nin durumuna üzülüyor.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Safiye ve Naci’yi şu senaristin elinden alın. Güzel uyum her bölüm daha da harcanıyor.”

Dizi hayranları son dönemde en çok da Safiye ve Naci konusunda senaryonun gidişatından memnun olmadığını sosyal medyada paylaşıyor. Senaristlerin sosyal medyada yer alan bu tür itirazları da dikkate aldığını bilen izleyiciler, bazı konuları fazla öne çıkartarak bir değişikliği tetiklemeye de çaba harcıyor.

Senaristin artık izleyicileri çok rahatsız ettiğini belirten mesajları sosyal medya platformlarında daha sık görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı izleyicileri sinirli; Safiye ve Naci'yi senaristin elinden alın! 8

İzleyicilerden birisi, “Senaristin Safiye ve Naci’ye yazdığı senaryoyu asla anlayamıyorum. Sıfır ilerleme resmen. Millet evleniyor bunlar iki adım öteye gidemedi.”

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci karakterinin hikayedeki durumu hep sıkıntılı oldu. Bu karaktere hayat vermek de o kadar kolay değil. Tansel Öngel, gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Ezgi Mola ile uyumlu haliyle de Tansel Öngel’in karakteri bir hayli öne çıkardığını söyleyebiliriz.

Masumlar Apartmanı izleyicileri sinirli; Safiye ve Naci'yi senaristin elinden alın! 9

Ancak dizi hayranları artık Safiye ile Naci aşkında bir yol açılmasını ve ikisinin de bu yoldan ilerlediğini görmek istiyor. Senaristler bu istekleri dikkate alır mı bilemeyiz, ancak birçok izleyici aynı konudan şikayetçi. Sosyal medyada da bu şikayetler artmaya devam ediyor.

Masumlar Apartmanı’nın 46. yeni bölümü 9 Kasım Salı akşamı yayınlanacak. İlk fragman paylaşıldı. Yine çok etkili sahneler izleyeceksiniz.