Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı kaçıyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kovalıyor!

Masumlar Apartmanı kaçıyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kovalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının reyting yarışında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. TRT1 ekranlarında izleyicilerle bu sezon buluşan Masumlar Apartmanı o kadar başarılı bir şekilde ilerliyor ki, durdurulması mümkün değil… Dizi tüm gruplarda iki haneli reyting rakamları elde ederek hem gücünü hem de başarısını kanıtladı…

10 Kasım Salı akşamı yayınlanan bölümlerin reyting sonuçları geldi. Masumlar Apartmanı, gücünü artırarak sürdürüyor. Adeta reytinglerde coştu demek yerinde olur… Hikayenin de çok iyi ilerlemesi ile izleyicilerin ilgisini hiç kaybetmemesi önemli bir gelişme.

Tüm gruplarda birinci olan dizi 10.6 ile 14.6 arasında reytingler elde ederek, bu sezonun en başarılı yapımı olduğunu bir kez daha kanıtladı. TRT1 dizisi bu kadar iyi performans gösterirken 6. sezonunu yaşayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yine çok iyi sonuçlar aldığını hatırlatmak lazım…

Masumlar Apartmanı kaçıyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kovalıyor! 9

atv’nin dizisi yeni karakterleri ve istikrarlı gidişiyle reytinglerde de kendisini gösteriyor. Dizi total ve ABC1 gruplarında 10’a yaklaşan reytingleri ile yine şovunu yaptı. AB grubunda ise 8’e yaklaşan bir performans sergiledi. Tüm gruplarda Masumlar Apartmanı’nın ardından ikincilik elde eden atv dizisi, yine büyük bir başarının sahibi oldu.

Masumlar Apartmanı kaçıyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kovalıyor! 10

Fox TV’nin sonradan açılan dizisi Baraj ise, total grubunda bu hafta bir miktar düşüş yaşasa da 5’li oranlara yakın sonuçlar aldı. AB’de 3’lü reytinge yakalayan dizi, ABC1’de ise 4,5 seviyelerinde bulunuyor. Totalde 9. sırada yer alan Baraj dizisi, AB’de 13. olurken, ABC1’de ise 7.’likle yetindi.

Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimleri ertelenen Hekimoğlu dizisi ise dün akşam ekranda yer alamadı.

İşte 10 Kasım Salı akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Masumlar Apartmanı kaçıyor, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kovalıyor! 11