Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest!

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 47. bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde bu hafta heyecan doruktaydı. Salı akşamları ekrana gelen OGM Pictures imzalı sevilen dizide nefesler tutuldu. Zira uzun süredir adı geçen isim diziye dahil oldu!

Geçtiğimiz sezon başından beri Masumlar Apartmanı dizisinde adı sürekli anılan Ceylan, sonunda ortaya çıktı! İnci’nin ölümünün ardından Han’a bir başka aşk arandı. Önce bu ismin Melisa Şenolsun’un oynadığı Rüya olması beklendi.

Hikaye sonradan mı değiştirildi bilinmez ama Rüya karakteri baştan beri Han’a yakıştırılmamıştı. Anlaşılan o ki senaristler de bu sesi duydu ve Ceylan’ı ortaya çıkararak eski aşkı yeniden küllerinden alevlendirme kararı verildi.

Ceylan Ongur, Han’ın New York’ta iken büyük bir aşk yaşadığı ve bir mektupla terkedildiği eski sevgilisi idi. Fotoğraf Sanatçısı olan Ceylan, İstanbul’a gelmiş ve bir sergi açmıştı.

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 14

Han, sergiye gitmek istemese de kendisini tutamadı ve sonunda gitti. İkili yıllar sonra yeniden karşılaştılar ve izleyiciye de flasback’lerle yaşadıkları tutkulu aşk bir nebze olsun aktarıldı.

Bu duygusal karşılaşma ile birlikte Aslıhan Gürbüz de diziye girmiş oldu. Başarılı oyunculuğu ile takdir gören Aslıhan Gürbüz’ü izleyici büyük çoğunlukla Ceylan karakterine yakıştırmakta. Kimi izleyicilerin gözü hala İnci’yi arasa da Ceylan karakterinin hakkını verecek bir oyunculuk çıkaracağı konusunda izleyicinin şüphesi yok Gürbüz adına.

Bu arada Aslıhan Gürbüz de heyecanını dizinin yayınlandığı akşam saklayamadı ve instagram sayfasından bol bol paylaşımlar yaptı.

Masumlar Apartmanı’nda oynamaya başlamasını tebrik eden bazı isimlerin de mesajlarını paylaştı oyuncu.  Dizinin oyuncularından  Ezgi Mola, Merve Dizdar, Esra Ruşan ve Meriç Özkaya da Aslıhan Gürbüz’e “Hoşgeldin” diyenler arasındaydı.

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 15

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 16

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 17

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 18

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 19

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 20

Masumlar Apartmanı oyuncularından diziye yeni katılan isme büyük jest! 21