Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı reytingde şov yapıyor! EDHO gücüne güç katıyor! Baraj ve Hekimoğlu iyi durumda!

Masumlar Apartmanı reytingde şov yapıyor! EDHO gücüne güç katıyor! Baraj ve Hekimoğlu iyi durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasında müthiş bir rekabet var. İlginç olan nokta ise 4 dizinin de durumlarında iyileşme olması… Masumlar Apartmanı, TRT1 ekranında adete şov yapıyor. Reytinglerini öyle yükseltti ki, bu sezonun en başarılı yapımı olduğu net bir şekilde ortaya çıktı. Dizi geçen sezon Mucize Doktor’un yaptığı gibi müthiş bir çıkış yaşıyor…

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam 15. bölümü yayınlandı. Sağlam bir yükseliş yaşayan dizi 16’lı reytinglere AB grubunda ulaştı. Totalde 12 ve ABC1’de 15’li seviyelerde olan TRT1 dizisi muazzam bir başarı ortaya koydu.

Ancak sanılmasın ki TRT1’deki bu büyük yükseliş en büyük rakibi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı geriletti. Bilakis EDHO, 6. sezonunda da çok güçlü bir konumda bulunuyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizi istikrarlı gidişatını, önceki 5 sezon gibi sürdürüyor. Yeni karakterleri ve hikayesi ile de göz dolduran atv dizisi, 9-11 arası reyting oranları ile kendisine güçlü bir konum elde etmiş durumda.

Masumlar Apartmanı reytingde şov yapıyor! EDHO gücüne güç katıyor! Baraj ve Hekimoğlu iyi durumda! 9

Baraj dizisi de Fox TV ekranında izleyicilere heyecanlı anlar yaşatıyor. Dizi totalde 6’lı seviyelere demir attı ve bu çok olumlu bir gelişme. AB’de düşük olsa da ABC1’de 5’li oranlara yaklaşan Baraj dizisi için gidişatın iyi olduğunu söylemek doğru olacaktır. Ayrıca hikayede zaman atlaması yaşanması da önemli gelişmeleri beraberinde getirdi ve izleyiciler bu durumdan bir hayli memnun.

Masumlar Apartmanı reytingde şov yapıyor! EDHO gücüne güç katıyor! Baraj ve Hekimoğlu iyi durumda! 10

Salı rekabetinde Kanal D dizisi Hekimoğlu bir hayli geriye düşmüştü. Ancak son 2-3haftadır yukarı yönlü bir grafik var ve reytingler düzelme noktasında. 5’li oranlara doğru ilerleyen Hekimoğlu dizisinde heyecan bir hayli fazla. Hikayenin heyecanlı olması da izleyicileri diziye geri getiriyor.

İşte 22 Aralık Salı günü yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Masumlar Apartmanı reytingde şov yapıyor! EDHO gücüne güç katıyor! Baraj ve Hekimoğlu iyi durumda! 11