Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı setini sarsan vefat! Ezgi Mola duyurdu

Masumlar Apartmanı setini sarsan vefat! Ezgi Mola duyurdu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de Salı akşamları ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini oynayan ünlü oyuncu Ezgi Mola, instagram hesabının story bölümünden yaptığı bir paylaşımla setteki üzücü habere duyurdu. Mola, set çalışanlarından bir kişinin ani vefatı ile sarsıldıklarını aktardı.

Ezgi Mola’nın verdiği bilgiye göre, Masumlar Apartmanı dizisinin teknik ekibinden bir kişi ani bir şekilde hayatını kaybetti. Mola, detaylarla ilgili bilgi vermedi ama akıllara ‘corona’dan mı öldü’ sorusunu getirdi bu durum.

Ünlü Oyuncu, yapım ekibinden Cüneyt isimli bir kişinin vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirirken, aynı zamanda ailesine de başsağlığı diledi.

Ezgi Mola, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Bugün dizimizin yapım ekibinden arkadaşımız Cüneyt’in hiç beklenmedik vefat haberiyle çok üzüldüm!

Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Onu hep güler yüzü, iyi kalbiyle hatırlayacağım.”

Ezgi Mola’nın açıklamasıyla birlikte herkesi üzen bu olay sonrasında vefat eden kişinin dizinin yapım ekibinden olduğu ve beklenmeyen bir şekilde hayatını kaybettiği ibareleri dikkat çekiyor.

Kaza, kalp krizi gibi bir durum mu henüz bilinmiyor ancak Masumlar Apartmanı setini sarsan bu vefatla ilgili henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

Dizinin yapımcı firması OGM Pictures ve Masumlar Apartman’nını resmi twitter sayfasında konuyla ilgili bir açıklama da henüz yok.

İşte Ezgi Mola’nın paylaşımı…

Masumlar Apartmanı setini sarsan vefat! Ezgi Mola duyurdu 7