Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı setinin sürpriz bir ziyaretçisi vardı!

Masumlar Apartmanı setinin sürpriz bir ziyaretçisi vardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarına damgasını vuran Masumlar Apartmanı dizisi, sezon başından beri Salı akşamlarının vazgeçilmezi oldu. Dizi, aldığı reytinglerle büyük oranda birinciliği kimseye kaptırmamakta. Ekranda yer alan bir başka ilgi çeken dizi Kırmızı Oda ile Masumlar Apartmanı, yeni sezonun çok konuşulan yapımları. Bu dizilerin hikayesinin gerçek olması da izleyenlerin ilgisini çekmesinde önemli bir etken.

OGM Pictures yapımı olan iki dizi ile birlikte TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başlangıç hikayesi de yine diğer iki dizi gibi aynı yazarın kitaplarından alıntılanmakta.

Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının gerçek hayat hikayelerinden aktarılan olaylar, dizilere konu oluyor ve büyük ilgi görüyor. Şu sıralar Kanal D için hazırlanan ve yine aynı yapımcı firmanın projesi olan Camdaki Kız da Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından diziye uyarlanıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu, son dönemde ekrana damgasını vuran dizilere imza atan bir isim. Aslında ilk olarak İstanbullu Gelin dizisi ile anılmaya başlamıştı. Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin hikayesi de yine aynı ismin kitabından esinlenerek yazılmaya başlamıştı.

Masumlar Apartmanı setinin sürpriz bir ziyaretçisi vardı! 8

Hikayesi sonradan çok değiştirilse de çıkış noktası Gülseren Budayıcıoğlu’nun Hayata Dön kitabından alıntılanmaktaydı. Gerçek hayatlardaki çarpıcı, sarsıcı olayların konu edildiği dizilerle birlikte Gülseren Budayıcıoğlu da çok konuşulmaya başladı.

Ünlü Psikiyatr, bu kez Masumlar Apartmanı dizisinin setine sürpriz bir ziyarette bulundu. Dizide Safiye’yi oynayan Ezgi Mola ve Gülben’i oynayan Merve Dizdar da Budayıcıoğlu ile aşağıdaki pozu vererek takipçileri ile paylaştılar…

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, hayatlarına dokunduğu danışanlarının çarpıcı hikayelerinin anlatıldığı dizinin setinde bu kez oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirerek güzel bir anıya dönüştürmüş oldu…

Masumlar Apartmanı setinin sürpriz bir ziyaretçisi vardı! 9