Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı son 3 bölümü kaçırmayın! Ezgi Mola, özellikle vurguladı!

Masumlar Apartmanı son 3 bölümü kaçırmayın! Ezgi Mola, özellikle vurguladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de ikinci sezonu devam eden Masumlar Apartmanı dizisinin reytingleri çok düşünce, 3. sezonu göremeyeceği de anlaşıldı. Giderek kan kaybetse de pek çok izleyici tarafından ilgiyle takip edilen yapımın 3 bölümü kaldı.

Bu hafta yayınlanacak bölümde izleyenleri üzecek gelişmelerin yanı sıra Safiye’nin yaşadığı karanlıktan çıktığı çok özel bir piknikle de dizide güzel anlar yaşanacak. Ezgi Mola ve Merve Dizdar, piknik sahnesinin çekimlerinden pozlarını, bayram öncesinde sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmışlardı.

Eğlenceli ama sonu hüzünlü biten piknikle birlikte Masumlar Apartmanı’nda da önemli bir gelişme yaşanacak. Safiye’nin giderek iyileştiği görülürken, tüm ailenin hep beraber geçireceği son mutlu anlarda Hikmet de son nefesini verecek.

Dizinin bu hafta 69. bölümü yayınlanacak. Geriye kalan 3 bölüm için Ezgi Mola da izleyiciye son bölümlerin özellikle izlenmesi vurgusunu yapıyor sosyal medya paylaşımıyla.

Masumlar Apartmanı son 3 bölümü kaçırmayın! Ezgi Mola, özellikle vurguladı! 7

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden derlediği romanından aktarılan hikaye, ilk yayınlandığı günlerde çok büyük ilgi görmüştü. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve sonradan ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın başrolü ile başlayan dizinin sonuna gelindi.

Gidenler olduğu kadar yeni katılanlar da oldu diziye. Son olarak Aslıhan Gürbüz de diziye katılan isimler arasında. Yeni sezonda Ceylan karakteri ile hikayeye başka bir ren

Travmatik geçmişleri olan Safiye, Gülben, Han ve Neriman kardeşlerin hikayesi, izleyicinin uzun yıllar unutamayacağı anlar bırakacak hatıralarda. Geri sayımın başladığı dizi, 24 Mayıs’ta yayınlanacak 71. bölüm ile birlikte final yapacak.

Final öncesinde bu hafta ekrana gelecek olan 69. bölümde Gülben ve Esat’ın kızları Masal doğarken, aileyi hep birlikte piknikte göreceğiz. Hikmet, ailesini bir kez olsun mutlu bir anda bırakarak son nefesini verecek… Bu hüzünlü anlarla birlikte Masumlar Apartmanı’nın da böylece son iki bölümü kalacak…