Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı zirvenin keyfini sürüyor!

Masumlar Apartmanı zirvenin keyfini sürüyor!

tarafından ker_def

Her hafta Salı günleri TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı zirvede yerini bir kez daha aldı… Yayınlandığı günden beri zirveyi kimseye kaptırmayan Masumlar Apartmanı yine zirveyi kimseye bırakmadı. Dizinin dün akşam ekrana gelen 19. bölümü de yine izleyicilerden büyük bir ilgi gördü.11-14 arası reyting oranları elde eden dizi tüm izleyici gruplarında birincilik elde etti.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 19.bölümü yine birçok farklı duygunun izleyicilere aktarıldığı sahnelerle doluydu.

Bu hafta neler oldu? Han, İnci’nin kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han’dan farksız bir durumda değildir. ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han’ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman okulda Ege ile tartışır. Tartışma sırasında Ege’nin ağzından kaçırdığı bir şey Neriman’ı şoke eder. Ancak Ege’nin sonraki hamlesi Neriman’ı yıkar.

Ablasının ve Han’ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci’yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister. İnci’nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.

“Masumlar Apartmanı” yeni bölümü 2 Şubat Salı akşam yayınlanacak