Ana sayfa Sinema Masumlar Apartmanı’na katılan Armağan Oğuz bakın daha önce hangi ünlü Hollywood filminde oynamış!

Masumlar Apartmanı’na katılan Armağan Oğuz bakın daha önce hangi ünlü Hollywood filminde oynamış!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemlerde reytinglerde düşüş yaşayan TRT 1’in iddialı yapımı Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa süre önce Aslıhan Gürbüz’ün dahil olduğu Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosuna şimdi de Armağan Oğuz katıldı. Peki Oğuz’un daha önce çok meşhur bir Hollywood filminde rol aldığını biliyor muydunuz?

Aslında model kökenli bir oyuncu Armağan Oğuz. Yakışıklı oyuncu 2008 yılında Best Model Of Türkiye Yarışması’nda birinci oldu. Yine aynı yıl yapılan Best Model Of The Word Yarışması’nda da ikincilik aldı.

Masumlar Apartmanı’na katılan Armağan Oğuz bakın daha önce hangi ünlü Hollywood filminde oynamış! 8

Ardından Armağan Oğuz oyuncu olmak üzere harekete geçti ve ABD’ye gitti. New York Film Akademisi’nde oyunculuk eğitimi alan Oğuz, öğrenciliği sırasında birçok kısa film projesinde yer aldı.

Armağan Oğuz, okuldaki hocasının yol göstermesiyle çalışmalarını oyunculuk seçmeleri gerçekleştiren yapımcı şirketlere gönderdi ve bunun üzerine Men in Black 3 filminin seçmelerine çağrıldı. Aranan özelliklere uygun fiziki yapısı nedeniyle ilk aşamada seçilen oyuncu başrollerini Will Smith ve Tommy Lee Jones‘un paylaştığı Men in Black 3 filminde canavara dönüşen ünlü bir ismi canlandırdı.

Masumlar Apartmanı’na katılan Armağan Oğuz bakın daha önce hangi ünlü Hollywood filminde oynamış! 9

Ardından Türkiye’ye dönen Armağan Oğuz’un yer aldığı diziler arasında en çok akıllarda kalan Puhu TV’de yayınlanan Fi dizisi oldu. Bu dizide güzel sanatlar akademisi öğrencisi olan ama aynı zamanda parasızlık nedeniyle sokaklarda yaşamak zorunda olan Göksel karakterini canlandırdı.

Armağan Oğuz ayrıca Börü, Dağ 2, Ah Neriman ve İnadına Yaşamak isimli yapımlarda yer aldı. Genç oyuncu şimdi de TRT 1’in çok sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda rol alacak. Armağan Oğuz dizide Mazo isimli karakteri canlandıracak.