Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı’na veda ile duygulanan Merve Dizdar için Erşan Kuneri büyük şans oldu!

Masumlar Apartmanı’na veda ile duygulanan Merve Dizdar için Erşan Kuneri büyük şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin vedası en çok da Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar’ı üzdü… Tüm ekibin bir araya geldiği yemekte arkadaşları ile vedalaşan Merve Dizdar, duygusal anlar yaşadı.

Masumlar Apartmanı, 2 sezon boyunca TRT1 ekranında çok etkili bir hikaye ortaya koydu ve Gülben karakteri de Safiye ile birlikte senaryonun merkezindeydi. Merve Dizdar, kendisinden beklenenin bile üzerinde oyunculuk sergileyerek, büyük hayranlık uyandırdı.

Masumlar Apartmanı dizisine veda yemeğinden sonra konuşan Merve Dizdar, “Çok üzücü. Şimdi ekip yemeğimiz vardı. Hep beraber bütün ekip eğlendik. Biraz hüzünlüyüm ben, bütün ekip de öyle, bütün seyircilerimiz de öyle. İnanılmaz yorumlar aldık” diye konuştu.

Merve Dizdar, 2 yıl boyunca haftanın 5-6 günü birlikte olduğu insanlardan ayrılmanın kendisine çok üzücü geldiğini, aynı şekilde seyircilerden de ayrıldığı için hüzünlü olduğunu anlattı.

Merve Dizdar, her güzel şeyin sonunun olduğunu ama bunun aynı zamanda yeni bir başlangıç olduğunu da hatırlattı. Merve Dizdar, rol arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte tatil yapacaklarını ve sonrasında yeni projelerde yer almayı sürdüreceğini söyledi.

Ezgi Mola ile Merve Dizdar ikilisi ilk önce yurt dışına çıkarak bir süre tatil yapacak.

Masumlar Apartmanı'na veda ile duygulanan Merve Dizdar için Erşan Kuneri büyük şans oldu! 7

Netflix’te yayınlanan Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri isimli dizisinde de kadroda yer alan Merve Dizdar, bu projede yer aldığı için çok memnun olduğunu söyledi.

Diziye yönelik yapılan eleştiriler bir yana Merve Dizdar, “Şahane bir ekip. Biraz şanslıyım, benim girdiğim ekiplerin hepsi iyi niyetli ve iyi ekipler, işler de iyi oluyor. Erşan Kuneri de çok güzel oldu. İnanılmaz keyifliydi” dedi.

Diziye yapılan eleştirilere de değinen Merve Dizdar, bunun normal olduğunu vurgularken, bir şeyleri güzel yapanın da bu eleştiriler olduğunu sözlerine ekledi.