Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı’nda bir yanda Naci, diğer yanda Esat mutluluk dağıtıyor

Masumlar Apartmanı’nda bir yanda Naci, diğer yanda Esat mutluluk dağıtıyor

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı, ikinci sezona devam ediyor. Dizinin 12 Ekim Salı akşamı yayınlanacak 42. bölümünde Gülben çaresizlik duvarını aşabilecek mi?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen “Masumlar Apartmanı”nda bu hafta neler olacak? İşte detaylar

İsteme sırasında yaşanan hadisenin ardından Gülben utanç ve ümitsizlik içinde kıvranır. Teselliyi ise kendi gibi anormal gördüğü tek kişide bulur. Safiye, bir yandan Gülben’le ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Naci’nin dönüşünün sevincini yaşar.

Bu sevinç, beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye’nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Naci’ninse bambaşka bir planı vardır.

Kendi yasını unutup ailesini toparlama derdine düşen Han, Safiye’ye gelen bir haberle sarsılır. Rüya ise Han’la ilgili yeni öğrendiği bir bilginin peşine düşer.

Esat yaşananlardan dolayı şaşkın ve ne düşüneceğini bilemez haldedir. Gülben, tamamen ümidini kaybetmişken Esat onu bir kez daha şaşırtır. Gülben’in mutluluk anları yeni bölümün en özel sahneleri olacak.