Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı’nda şimdiye kadar gördüğümüz en güzel sahne!

Masumlar Apartmanı’nda şimdiye kadar gördüğümüz en güzel sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin 42. yeni bölümü izleyicileri fazlası ile şaşırtacak. 12 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da TRT1 ekranında yayınlanacak olan dizide mutlu anlar var… Gülben’in Esat’ın kendisini istemeye geldiği gün altına işeme konusu öyle zorlu bir sahneydi ki, izleyiciler de büyük psikolojik sorun yaşadı…

Gülben karakterinin bu kötü anlarından sonra yeni bölümde herkesin içini açacak ve bugüne kadar dizideki en neşeli anların yaşanacağı sahneyi çok beğeneceksiniz. Gülben, evlilik yolunda ilerliyor ve yüzü gülüyor. Merve Dizdar’ın büyük bir başarıyla canlandırdığı karakter herkesin yüreğine güzellikler serpecek.

Senaristlerin bir oyun oynamaması durumunda, izleyiciler kına gecesi ve düğün sahnelerinin çok keyifli olacağını düşünüyor. Tabii ki dizide bir ters köşe ihtimali herkesin aklının bir köşesinde yer alıyor.

Masumlar Apartmanı'nda şimdiye kadar gördüğümüz en güzel sahne! 7

Masumlar Apartmanı 42. bölümden 2. fragman yayınlandı. Gülben, Safiye ve Han’ın mutlu hallerini görmek de izleyicilere nasip oldu.. “Şimdiye kadar gördüğüm dizideki en güzel sahne” diye yorum yapan izleyiciler, yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Sosyal medyada dizinin fragmanı görenlerin yüzü gülümsedi. Bir izleyici, “Sevincimden yerimde duramıyorum, bu nasıl mükemmel fragman. Aylardır böyle sahnelere hasret kaldık” diye yorum bıraktı.

Hikmet karakterinin “Siz anca çay için” şeklinde Safiye ve Naci’ye gönderme yapması da izleyicilerin çok hoşuna gitti.

Masumlar Apartmaın dizisinin bugüne kadarki bölümleri arasında belki de en güzel sahneler geliyor. İzleyiciler de heyecanla 12 Ekim Salı akşamı saat 20.00’ı bekliyor.