Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’ndan tüyoyu senarist verdi! Değişime hazır olun! Çok şaşırtacaklar!

Masumlar Apartmanı’ndan tüyoyu senarist verdi! Değişime hazır olun! Çok şaşırtacaklar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en çok dikkat çeken projesi oldu. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabındaki gerçek hayat hikayesinden alıntılanıyor. Senaryosunu ise Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor. Kimi karakterler kurgu ama kitaptan alıntılanan pek çok olay ise gerçek.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, ekrana gelen her bölümüyle izleyiciyi sarsmaya devam ediyor. Sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen dizi merakla izlenirken, senaristlerden Rana Mamatlıoğlu, verdiği bir röportajda, diziyle ilgili bazı tüyolar da paylaştı.

OGM Pictures yapımcılığında çekilen dizinin bu hafta 15. bölümü ekrana gelecek. Her karakterin hikayesini ilgiyle izlerken, oyuncuların performansları ise izleyici kadar senarist Rana Mamatlıoğlu’nun da özellikle vurguladığı bir ayrıntı.

Mamatlıoğlu, dizideki tüm oyuncuların çok iyi bir performans sergilediğini belirtirken, kimi zaman senaryoyu yazarken kendisinin bile aklına gelmeyecek bazı detayları oyuncuların ifadeleriyle verdiklerini ve onları hayranlıkla izlediğini anlatıyor.

“Bizim işi izlerken müthiş bir hayranlık duyuyorum çünkü oyuncularımız o kadar başarılı ki yazarken sizin aklınıza gelmeyecek küçük bir duygu, gözündeki bir parıltıyı görüyorsunuz ve yazdığınızın üzerine bu kadar güzel ekleme yapılması gerçekten bir seyirci gibi hayranlıkla izlemenize neden oluyor ve bence bu müthiş bir şans. O anlamda çok şanslı olduğumuzu söyleyebilirim” diye konuşan Rana Mamatlıoğlu, senaryoyu yazarken o anda kendisinin de tıpkı ekrandaki izleyicinin gösterebileceği reaksiyonları gösterdiğini, bazen sahneleri yazdığı sırada gözlerinin dolduğunu aktarmakta.

OGM Kamera Arkası kanalına konuşan Rana Mamatlıoğlu, dizinin yeni bölümleriyle ilgili bir tüyo verip veremeyeceği ile ilgili soruya biraz ketum yaklaşsa da yine de önümüzdeki bölümlerde izleyici çarpıcı değişimlerin beklediğini de aktarmakta.

Masumlar Apartmanı'ndan tüyoyu senarist verdi! Değişime hazır olun! Çok şaşırtacaklar! 8

Tüm karakterlerin yavaş yavaş değiştiğine izleyicinin de şahitlik edeceğini ifade eden Rana Mamatlıoğlu, “Şunu söyleyebilirim, bu çok benimsediğiniz ve merakla takip ettiğiniz karakterler bizi şaşırtmaya devam edecekler ve hepsi kendi içlerinde büyük dönüşümler geçirecek ama bu dönüşümleri geçirirken bizi ağlatmaya da güldürmeye de devam edecekler diyebilirim.”

Senaristin açıklamalarına bakılırsa Masumlar Apartmanı dizisinde her karakterin tek tek değişeceğini göreceğiz. Zaten bunun işaretlerini Gülben, ablası Safiye’ye karşı koyarak verirken, Safiye’nin de Naci’nin gelmesiyle kendi içinde mücadele etmeye çalıştığına, değişimine bu hafta biraz daha şahit olacağız.

Masumlar Apartmanı'ndan tüyoyu senarist verdi! Değişime hazır olun! Çok şaşırtacaklar! 9

15. bölüm tanıtımında Safiye, kafasında hiç susmayan annesinin sesini bastırmak için büyük çaba harcayacak. Yıllardır kapandığı evden dışarı adım atmayan Safiye’nin, Naci sayesinde en azından apartmanın önüne çıktığına da tanıklık etmiştik. Görünen o ki kuralları en sert olan Safiye bile değişime yavaş yavaş adapte olurken, diğer karakterlerin değişimlerinin çok daha hızlı olacağı da tahmin edilebiliyor.

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’ın yaptığı dizinin bu hafta ekrana gelecek olan 15. bölüm tanıtımını aşağıda izleyebilirsiniz…