Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’den yeni müjdeler var!

Masumlar Apartmanı’nın Esat’ı Uğur Uzunel’den yeni müjdeler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan ve ilk sezonu büyük başarılarla geçen Masumlar Apartmanı dizisinde Uğur Uzunel de Esat karakteri ile öne çıkmıştı. Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021 ödül töreninde görüntülenen oyuncu, Masumlar Apartmanı projesinde yer aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

“En iyi çıkış yapan erkek oyuncu’ ödülü alan Uğur Uzunel, “Masumlar Apartmanı güzel bir iş oldu. İyi bir iş olacağını bekliyorduk zaten. Ekibimiz çok güzel, hem rejide hem oyunculukta hem kamerada çok mutlu çalıştığımız bir ekip. O yüzden gelen sonuç beni şaşırtmıyor. Beklediğimden iyi tepkiler aldığımız için mutluyum” açıklamasını yaptı.

Kariyerinde adımları hızlı atmaya başlayan oyuncunun, Anka isimli bir sinema filminde yer alması bekleniyor. Ozan Akbaba ve Deniz Işın ile birlikte aynı sette bulunacak olan oyuncu, hazırlıklarına da başladı. Görüştüğü başka işler de olduğunu anlatan oyuncu, sinema ve tiyatro projeleri ile ilgilendiğini ifade etti.

Spor yaparak formunu korumaya çalıştığını anlatan oyuncu, hayatının bir parçası yapmak için çok uğraştığı sporu, hayatından çıkartmamak için büyük çaba sergilediğini söyledi.