Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i öyle bir çıldırdı ki, Merve Dizdar sesi kısık oynadı!

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i öyle bir çıldırdı ki, Merve Dizdar sesi kısık oynadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun Diğer Yüzü isimli romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı, duygusal anların tavana ulaştığı, etkileyici sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Her biri birbirinden farklı psikolojik sorunlara sahip dört kardeş; Safiye, Han, Gülben ve Neriman’ın geçmişteki travmalarının sonucu olarak yaşanan kriz anları, dizide heyecan seviyesini her hafta artırıyor. Karakterler arasındaki duygusal diyaloglar izleyicilerin aklını başından alıyor.

İlk başlarda Safiye ve Han’ın hikayesinin ön plana çıkarıldığı dizinin son bölümlerinde Gülben’in büyük değişimi, şiddeti artan krizleri, dizinin senaryosuna yeni bir boyut kazandırmış durumda. Gülben’in şiddetli kriz sahneleri, karakteri canlandıran Merve Dizdar’ın da oyunculuktaki yeteneklerini sonuna kadar ortaya koymasını sağlıyor.

Nitekim Masumlar Apartmanı’nın 31’inci bölümünde Merve Dizdar yine oyunculuğuyla döktürdü. Han’ın Esat’a kendisi hakkında söylediklerini duyan Gülben delirdi ve attığı keskin çığlıkla tüm ev halkının kanını dondurdu. Ardından bir çocuk olmadığını kanıtlamak için tek dostu olan oyuncak bebeklerini merdivenden aşağı fırlattı.

Bölümün dikkat çeken bir diğer yanı da önceleri iki azılı düşman olan Gülben ve Esra’nın filizlenen dostluğuydu. Gülben’in kendini daha iyi hissetmesi için uğraşan Esra, belli ki genç kızın yeniden doğması için kolları sıvamış durumda.

Bu arada Merve Dizdar’ın 31. bölümde sergilediği sinir krizi esnasındaki oyunculuk izleyicilerde çok büyük bir etki yarattı. Yorumlarda Merve Dizdar’ın müthiş performansına dikkat çekildi.

Bir dizi hayranı Merve Dizdar’ın sinir krizleri sırasındaki çığlıkları sonrası sesinin kısıldığını belirten mesajında “Nasıl bağırdıysa bütün bölüm sesi kısıktı. Ya da bir kaç tekrar çekildi sanırım. Bu sahne ondan dolayı sesi kısıldı” diye yazdı.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i öyle bir çıldırdı ki, Merve Dizdar sesi kısık oynadı! 1