Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın piercing’i dikkat çekti!

Masumlar Apartmanı’nın İnci’si Farah Zeynep Abdullah’ın piercing’i dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oynayan Farah Zeynep Abdullah, instagram’da hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Oyuncu, geçtiğimiz haftaki bölümde yer almaması nedeniyle diziden ayrıldığı tahminleri üzerine de ‘Kim diyo?’ sözüyle böyle bir durumun olmadığını da ortaya koydu.

Farah Zeynep Abdullah, dizide Birkan Sokullu’nun oynadığı Han’ın karısı İnci’ye hayat veriyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden alıntılanan dizide aslında ne Han ne de İnci karakterleri yok. Hikayeye sonradan eklendiklerini senaristlerden Deniz Madanoğlu bir röportajında söylemişti.

Başarılı oyunculuğuyla beğeni toplayan Farah Zeynep Abdullah, hayranlarının sorularını yanıtlarken, dizide saçının ucundaki mavi boya ile ilgili sorular da geldi. Oyuncu, gerçek hayatında da saçını pek çok farklı renklere boyattığını söylerken bir ara dilini çıkardı.

Farah Zeynep Abdullah’ın videoda diline piercing taktırdığı görülüyor. Oyuncu, sorulan sorulara içtenlikle yanıt verirken, kimi takipçilerinin İnci ile benzerliklerini sorması üzerine de hiç bir benzerliği olmadığını vurguladı.

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın piercing'i dikkat çekti! 8

“Benimle ilgili varsayımlar” başlığı altında takipçileri pek çok soru yönelttiler oyuncuya. Kendisinin kırılgan olduğu ile ilgili bir varsayıma gülerek yanıt veren Farah Zeynep Abdullah, çektiği eğlenceli videolarda samimi tavırlarıyla dikkat çekerken, hiç alıngan birisi olmadığını da vurguladı.

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın piercing’i…

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın piercing'i dikkat çekti! 9