Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si gitti, Ezgi Mola bambaşka birisine dönüştü!

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si gitti, Ezgi Mola bambaşka birisine dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkan Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola, Safiye karakteri ile geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bıraktı. Oyuncu, 8 yıl sonra döndüğü dizi setlerinde adeta fırtına gibi esti…

İlk sezonu 37 bölüm süren Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar ile birlikte çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Ezgi Mola, büyük takdir topladı. Oyuncu zorlu geçen sezonun ardından kısa süre dinlendi. Ancak sonrasında Netflix için hazırlanan Erşan Kuneri isimli dizinin çekimlerine başladı.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si gitti, Ezgi Mola bambaşka birisine dönüştü! 11

Usta komedyen Cem Yılmaz’ın yeni dizisi olan Ersan Kuneri, Netflix için hazırlanıyor. Çekimleri yapılan diziden görüntüler sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Dizide rol alan isimlerden Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya gibi isimler üst üste paylaşımlarla Erşan Kuneri dizisinin setinden yeni imajlarını paylaştılar.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si gitti, Ezgi Mola bambaşka birisine dönüştü! 12

Ezgi Mola da kendi hesabından yeni imajını yayınladı ve hayranları da bir hayli şaşırdı. Safiye karakterinden sonra Erşan Kuneri dizisinde bambaşka bir görüntüye kavuşan Ezgi Mola, tüm zarafetini de yansıttı.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si gitti, Ezgi Mola bambaşka birisine dönüştü! 13

Ezgi Mola hayranları bu görüntülere binlerce beğeni bıraktı. “Ezgi bu nasıl güzellik” diye yorumlar yapan takipçiler, ünlü oyuncunun Safiye karakterinden sonraki bu imajını çok beğendi.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakterinden sonra Erşan Kuneri dizisindeki hali, Ezgi Mola hayranlarına çok iyi geldi.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si gitti, Ezgi Mola bambaşka birisine dönüştü! 14

Ayrıca dizinin oyuncularından Nilperi Şahinkaya da yeni imajını hayranları ile paylaştı.

Uraz Kaygılaroğlu da dizideki haliyle bir hayli ilgi çekti.

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si gitti, Ezgi Mola bambaşka birisine dönüştü! 15