Ana sayfa Sosyal Medya Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin’den heyecanı artıran sözler!

Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin’den heyecanı artıran sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai ilk gün heyecanıyla geliyor! Ebru Şahin heyecanı katladı! Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı Hercai dizisi 2. sezonuna bu akşam başlıyor…13. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin hayranları da merakla ve sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyor…

Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Hercai’yi merakla bekleyenlerin heyecanını artırdı.

“İlk bölüm heyecanı gibi akşamı bekliyoruz. Biz heyecanlıyız siz hazır mısınız?” sorusunu yönelten Ebru Şahin’e dizinin takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı.

Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin'den heyecanı artıran sözler! 13

“Mendillerimiz bile hazır” diye yazan bir Hercai hayranı, sabırsızlığını ifade etmekte.

“Çok özledik sabırsızlıkla akşamı” bekliyoruz diye yazan dizinin fanları, Ebru Şahin’in mesajıyla daha da meraklanmış durumda.

Dizide Azat karakterine hayat veren Ahmet Tansu Taşanlar da twitter hesabından paylaşım yaptı.

Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin'den heyecanı artıran sözler! 14

Mesajıyla Hercai hayranlarının heyecanını artıran Taşanlar, Azat karakteri ile başarılı performans sergilemekte.

İşte Sosyal medyaya yansıyan yorumlardan bazıları:

Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin'den heyecanı artıran sözler! 15 Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin'den heyecanı artıran sözler! 16 Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin'den heyecanı artıran sözler! 17 Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin'den heyecanı artıran sözler! 18 Mendiller hazır, Hercai bekleniyor! Ebru Şahin'den heyecanı artıran sözler! 19