Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Megastar Tarkan’ın kızı Liya’nın doğumuyla ilgili şaşırtan detaylar!

Megastar Tarkan’ın kızı Liya’nın doğumuyla ilgili şaşırtan detaylar!

tarafından ker_def
Babalık sevincini tadan Tarkan, özel hayatındaki gizlilik kuralını bozmadı.

Megastar, Almanya’da dünyaya gelen kızı Liya’nın 12 Temmuz sabahındaki doğumunu bir gün sakladı. Hastanede bir katı kapatan sanatçı, sağlık ekibiyle gizlilik sözleşmesi yaptı.

Takvim Gazetesi’nin haberine göre Nisan 2016’da Pınar Tevetoğlu ile evlenen Tarkan, mutluluğunu kucağına aldığı kızı Liya ile taçlandırdı. 45 yaşındaki Megastar’ın 32 yaşındaki eşi, 12 Temmuz sabahı anne oldu. Doğum haberinin ise neden bir gün gecikmeli duyulduğu, çok geçmeden anlaşıldı. Almanya’daki Moers Bethanien Hastanesi’nde gerçekleşen doğum öncesinde bir dizi önlem alındı. Kendi ve eşinin doğup büyüdüğü Almanya’da en az Türkiye’deki kadar ünlü olan Megastar, eşi ve bebeğinin fotoğrafları çekilmesin diye hastanedeki bir katı tamamen kapattı. Ailesinin güvenliği ve huzurunu her şeyden önde tutan ünlü sanatçı, hastaneye yetkilileriyle de gizlilik sözleşmesi imzaladı.

ARAPÇA KÖKENLİ BİR İSİM…

Bu sözleşme gereği doğumla ilgilenen tüm sağlık ekibinin dışarıyla bilgi paylaşmasına katı kurallarla yasak kondu. Doğumu öğrenen hayranlarının hastaneye akın edeceğini bilen Tarkan, Liya’nın doğum tarihini ise bir gün saklayarak gerekli önlemlerin alınmasından emin oldu. Megastar, baba olduktan sonra ilk açıklaması “Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimerle mümkün olmayan çok güzel duygular içindeyiz” diye yaptı. Bu arada Arapça kökenli olan ‘Liya’ ismi, “Sabırlı, sabrın en iyisi, sabrın en güzeli, en sabırlı” anlamına gelmektedir.

HASTANEDE KAT KAPATTI

Megastar Tarkan'ın kızı Liya'nın doğumuyla ilgili şaşırtan detaylar! 7

Megastar, eşinin rahatı için hastanedeki bir katı kapattı.