Ana sayfa Dizi Haberleri Mehdi aşkla konuştukça Doğduğun Ev Kaderindir güzelleşiyor!

Mehdi aşkla konuştukça Doğduğun Ev Kaderindir güzelleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölümü ile 19 Şubat akşamı tv8’de izleyicilerle buluşacak. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizide son dönemde en çok eleştirilen konu Zeynep karakterinin repliklerinin az olması. Özdemir’in kendini daha iyi göstermesini de engelleyen bu durumdan herkes şikayetçi. Bakalım senaristler bu şikayetler için bir adım atacak mı?

Dizide dikkat çeken bir başka detay ise İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin aşkla konuştukça yapımın daha da çok ilgi görmesi ve güzelleşmesi… “Ben karıma aşık oldum abla” dediği 7.bölüm 2. fragmanında Mehdi kalpleri yine kazanmasını bildi.

Aşk kokan ve aile kokan sahnelerin artmasıyla Doğduğun Ev Kaderindir hayranları daha da heyecanlı ve meraklı…Emine ile Faruk ilişkisi ise yeni bölümde herkesi şaşkına çevirecek. Öpüşmeleri ise hızlı bir aşkın mı habercisi yoksa Faruk, Zeynep’i mi kıskandırmak istiyor merak ediliyor.

Hamile olan Benal karakterinin ve bir türlü Zeynep’in peşini bırakmayan Faruk’un antipatik olduğu dizide Mehdi ve Zeynep aşkını izleyiciler sevdi ve gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması nedeniyle de heyecan hiç dinmiyor. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 7.bölümden 2. fragman: