Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi başlıyor! Zağanos Paşa’yı ve Atsız Karaduman’ı tanıyalım

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi başlıyor! Zağanos Paşa’yı ve Atsız Karaduman’ı tanıyalım

tarafından ker_def

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi başlıyor! Zağanos Paşa'yı ve Atsız Karaduman'ı tanıyalım 7

Yazarımız Ece Er yazdı:

Bir Cihan Fatihi- Mehmet/ Zağanos Paşa- Atsız Karaduman
Sonunda beklenen tarih geldi ve karakterler hakkında biraz yazı yazmak gerekiyor. Bu yazıları sizin isteğiniz üzerine derleyerek sunuyorum

20 Mart 2018 Salı gecesi Türkiye Cumhuriyeti saati ile 20:00 de Kanal D ekranlarında olacak “Bir Cihan Fatihi- Mehmet” dizisinin ana karakteri Fatih Sultan Mehmet ile ilgili yazılar yazmıştım. Bu yazımda Zağanos Paşa ile ilgili bilgi vermeden önce Atsız Karaduman’ı biraz tanıtmak isterim.

Atsız Karaduman:
Ankara’da 1956 yılında doğan Atsız Karaduman, bugüne kadar pek çok önemli projede yer aldı. Oyuncunun eğitim aldığı yer Ankara oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda bir süre görev aldıktan sonra İstanbul’a geçiş yapan oyuncu, burada da İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı. Kendini farklı alanlarda geliştiren oyuncu aynı zamanda ders de vermektedir. Diyalog Anlatım, İletişim’de Diksiyon, Fonetik dersleri veren oyuncu seslendirme çalışmalarında da yer almaktadır.
Oyuncu gösterdiği performans ile 2007 Afife Jale Ödülleri’nde de ödül almayı başardı. Oyuncu için İnihman’ın Sakatı adlı yapımdaki rolüyle En İyi Yardımcı Oyuncu ödülü layık görüldü.
Oyuncu dizi projelerinde de yer aldı. Bugüne kadar oyuncunun yer aldığı önemli dizilerden bazıları şöyle; Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Kılıç Günü, Kurtlar Vadisi Pusu, Güz Yangını, Kimsesiz Zaman Tasfiri, Küçük Dünya, Duvardaki Kan, Arka Sokaklar.

2017 yılı itibari ile Kanal D’de yayınlanan İsimsizler adlı dizi kadrosuna da dahil olan Atsız Karaduman, böylece kariyerine önemli bir yapımı daha eklemiş oldu. 2018 yılı itibari ile Kanal D projesi “ Bir Cihan Fatih’i- Mehmet” dizisinde Zağanos Paşa olarak izleyeceğiz.

(devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız)