Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin uzun süredir merakla beklenen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, Salı akşamı 1. bölümüyle ekranlara geldi. Kenan İmirzalıoğlu. Çetin Tekindor ve Gürkan Uygun’un başrolde oynadığı Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk bölümüyle sosyal medyada en fazla konuşulan konu oldu. Fatih Sultan Mehmed’in hayatını anlatan dizinin ilk bölümündeki savaş sahneleri de nefesleri kesti.

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Gürkan Uygun, Hazal Filiz Küçükköse, Büşra Develi gibi isimlerin yer aldığı “Mehmed Bir Cihan Fatihi” ilk bölümüyle sosyal medyada büyük etki bıraktı.

Kanal D’nin yapımını O3 medya, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği 2018’in en iddialı projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi, Salı akşamı yayınlanan ilk bölümüyle Twitter’da en fazla konuşulan konu oldu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı! 13

Çekim teknikleriyle dikkat çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde, adını tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış Fatih Sultan Mehmed’in zafere giden yol üzerinde yaşadıkları anlatılıyor. Dizinin ilk bölümünde babasının ölümünden sonra tahta geçen Sultan Mehmed’e kurulan tuzaklar ekrana geldi. Sultan Mehmed’in ay tutulmasını hesaplayarak karanlıkta denizde karşıya geçtiği sahneler ise izleyenleri etkiledi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. Bölüm’de 2. Kosova Muharebesi’nde zorlu bir savaş gerçekleşir. Mehmed’in yönettiği ordu, çok kayıp verse de savaştan zafer ile ayrılan taraf olur.

Ekrana gelen ilk bölümüyle Twitter’da TT listesinde bir numara olan Mehmed Bir Cihan Fatihi hakkında sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı. İşte o yorumlardan bazıları:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı! 14 Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı! 15 Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı! 16 Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı! 17 Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı! 18 Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi muhteşem bir başlangıç yaptı! 19