Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımdan çıkar çıkmaz, kızına bakın ne sordu?

Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımdan çıkar çıkmaz, kızına bakın ne sordu?

tarafından zk zk

Bir süredir yoğun bakımda olan ve yakınlarının ve sevenlerinin müjdeli haberlerini beklediği Mehmet Ali Erbil’in durumu iyiye gidiyor.

Evinin banyosunda düşerek ağır yaralanan ve 3 aydan uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mehmet Ali Erbil’le alakalı yeni bir haber geldi.

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil, acilen ameliyata alınmış; sonrasında 16 yıldır mücadele ettiği kaçış sendromu hastalığının nüksetmesiyle uyutulmuştu. Yoğun bakımda yaklaşık olarak 80 günü geride bırakan Erbil’in sağlık durumuyla alakalı kızı Yasmin Erbil, yeni bir açıklama yaptı.

Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımdan çıkar çıkmaz, kızına bakın ne sordu? 7

“YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI, ODAYA GEÇTİK”

Önceki gün Etiler’de objektiflere yansıyan Yasmin Erbil: “Hala hastanedeyiz ama şu anda durumu iyiye gidiyor. Odaya geçtik artık çok şükür. Biraz daha orada kalacak tabii tedbir amaçlı” dedi. Sürecin kendi açısından zor geçtiğini ise duygulanarak; ”Bu süreç çok zor geçti oralara girmeyin hiç… Yaşamıyor gibiydim” ifadeleriyle özetledi.

“BİR ŞEYE İHTİYACIN VAR MI?”

Öte yandan Erbil’in, ünlü şovmenden ilk olarak hangi sözleri duyduğu sorulduğunda ise; “Babamdan ilk duyduğum söz “Bir şeye ihtiyacın var mı?” oldu.