Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat’tan sonra inanılmaz değişim geçirdi!

Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz’deki Vedat’tan sonra inanılmaz değişim geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Bu nasıl oyunculuk, bu nasıl role girmektir; Mehmet Ali Nuroğlu harikalar yaratıyor… Sen Anlat Karadeniz dizinde Vedat karakteri ile kadına şiddet noktasında büyük eleştiriler alan Nuroğlu, Güvercin dizisinde bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısına çıktı.

2. bölümü 1 Aralık Pazar günü yayınlanan dizide Nuroğlu, Kenan Cibranoğlu karakterine hayat vermekte… Gaziantep’in en ünlü ailesi olarak öne çıkartılan Cibranoğulları aslında büyük bir yalanın da içinde. Kenan’ın gerçek ailesi Cibranoğulları değil… Gerçek annesi hayatta ve herkesten uzakta tutuluyor.

Kenan karakteri ile Vedat’ın 180 derece zıttı bir rolde yer alan Mehmet Ali Nuroğlu, başarılı oyunculuğu ile büyük takdir topladı.

Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz'deki Vedat'tan sonra inanılmaz değişim geçirdi! 7

Bir önceki rolden bu kadar hızlı sıyrılması, ekran başındaki izleyicilerin Vedat’ı hiç hatırlamaması,içine sindirdiği rolünü sanki yaşıyormuş havası vermesi Mehmet Ali Nuroğlu adına gurur verici bir durum.

Kenan karakterinin imajı da izleyicilere çok karizmatik geldi.Ayrıca karakterin ortaya koyduğu uzlaşmacı tavır da Vedat’ın tam zıttı…

Mehmet Ali Nuroğlu, Güvercin dizisindeki performansıyla takdiri hak etti.