Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Ali Nuroğlu’dan açıklama geldi! Sen Anlat Karadeniz’e böyle veda etti!

Mehmet Ali Nuroğlu’dan açıklama geldi! Sen Anlat Karadeniz’e böyle veda etti!

tarafından ker_def

atv’nin fenomen dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’ de beklenmeyen bir gelişme yaşanmış ve dizinin kötü adamı Vedat Sayar öz babası Fikret tarafından vurularak öldürülmüştü.

Beklenmeyen bu gelişme dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ekrana geldi. İzleyiciler her ne kadar Vedat karakterini sevmese de onun ölmesine üzüldü. Birçok izleyici Vedat’ı canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu’nu dizide görmeyi özleyeceğini dile getiren mesajlar atıyor.

Diziden neden böyle ani bir şekilde ayrıldığı merak konusu olan Mehmet Ali Nuroğlu’ndan bir veda mesajı geldi. Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrılmasının nedenini açıklamadı ama mesajının sonunda eşini etiketleyerek yazdığı “Sevgilim senden de ‘özür dilerim daha önce gelmediğim için” cümlesi oyuncunun eşine daha çok vakit ayırmak için diziden ayrıldığı şeklinde yorumlandı.

Ekip arkadaşlarına da teşekkür eden Nuroğlu, şehir dışında dizi çekmenin zorluğunu da “Buraya yazmakla bitmeyecek sevgili ekip arkadaşlarım..cansınız, can kalın..Oyuncu arkadaşlarıma ne desem yetmez, şehir dışı çalışan bilir..Asker arkadaşından halliceyiz..tekrar biraraya geliriz zaten..hepinize bol peynirli kuymaklar ve yükselen reytingler dilerim” diyerek  açıkladı.

Mehmet Ali Nuroğlu’nun “yükselen reytingler dilerim” cümlesi de dikkat çekti ve Vedat’ın gidişinin reytingleri nasıl etkileyeceği daha çok merak edildi.

Mehmet Ali Nuroğlu'dan açıklama geldi! Sen Anlat Karadeniz'e böyle veda etti! 8

Bir veda mesajı da İrem Helvacıoğlu’nadan!

Dizide, Vedat’tan çekmediği kalmayan Nefes karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu da, Mehmet Ali Nuroğlu için bir veda mesajı yayınladı.

Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ile çekilen bir fotoğrafını “Tüm desteğin için , bana öğrettiklerin için , oynadığımız keyifli her sahne için ve dostluğun için çok teşekkür ederim canım arkadaşım iyi ki” notuyla paylaştı. Takipçilerinin genç oyuncuya yorumu ise; “Vedat ile nasıl keyifli bir sahnen oldu acaba” şeklinde esprili oldu.

Mehmet Ali Nuroğlu'dan açıklama geldi! Sen Anlat Karadeniz'e böyle veda etti! 9