Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Günsur, çok konuşulacak, çok iddialı bir dizinin kadrosunda!

Mehmet Günsur, çok konuşulacak, çok iddialı bir dizinin kadrosunda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile izleyenlerin büyük beğenisinin kazanan bir isim Mehmet Günsur. Oyuncu, çok uzun yıllardır aslında İtalya’da yaşıyor. Projesi olduğu dönemlerde Türkiye’ye geliyor. Üç çocuk sahibi olan Mehmet Günsur, İtalyan bir yönetmenle 2006 yılında evlenmişti.

Mehmet Günsur, en son Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde Beren Saat ile başrolde oynamıştı. Dizide bir arkeoloğa hayat veren Günsur, performansıyla da büyük övgü aldı. Oyuncu, daha önce Beyaz Gelincik, Muhteşem Yüzyıl, Fi gibi yapımlardaki rolleriyle de konuşuldu.

Aslında 14 yaşından beri kamera önünde olan oyuncu, ilk olarak TRT1’de yayınlanan ve diziseverler için ayrı bir yeri olan Geçmiş Bahar Mimozaları’nda rol almıştı. 1997 yılında, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in çok ses getiren Hamam filmindeki oyunculuğu ile de büyük dikkat çekmiş ve kariyerinde bir sıçrama yaşamıştı.

Mehmet Günsur, çok konuşulacak, çok iddialı bir dizinin kadrosunda! 7

2019-2021 yılları arasında Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinin ardından bir süredir dizilerde yoktu oyuncu. Ancak kısa bir süre önce küçük kızı ile İtalya’daki bir dizide rol aldığı haberleriyle gündeme geldi. Oyuncu, İtalya’nın sevilen dizisi Lea-A New Day’de rol alıyor şu sıralar.

Önümüzdeki günlerde ise Türkiye’ye gelerek çok özel bir projede yer alması bekleniyor. Bir süredir sektörde büyük heyecan yaşatan Disney Plus Türkiye’nin yeni dizilerinden birisi ile anılmakta Mehmet Günsur. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı dizide, Günsur’un da rol alacağı öğrenildi.

Atatürk ismiyle yayınlanması beklenen dizinin 6 bölümden oluşan iki sezonluk çekileceği ifade ediliyor. Yaz aylarında çekimlerine başlanması beklenen dizide Mehmet Günsur’un henüz kimi oynayacağı net değil. Dizinin yapımcılığını ise Lanista Medya üstlenecek. Yönetmenliğini de Mehmet Ada Öztekin yapıyor….