Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mehmet Günsür, gerçek mucizeye şahit oldu! ‘Tedavisi yok’ dendi ama iki kez mucize oldu!

Mehmet Günsür, gerçek mucizeye şahit oldu! ‘Tedavisi yok’ dendi ama iki kez mucize oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, hayatının iki mucizesini ilk kez açıkladı!

Mehmet Günsür, internet dizisi ‘Kanaga’da annesi, oğlu ve kızıyla dünyayı kurtarmaya çalışıyor. Günsür, Hürriyet Gazetesi’nden Ayşe Arman’a verdiği röportajda annesinin iki kez ölümden dönmesini hayatının mucizesi olduğunu anlattı.

Günsür, annesinin yaşadığı mucizeyi şöyle anlattı: “Tedavisi olmayan bir hastalıktan iki kere kurtuldu. Hayatın dönüm noktasıydı. Sadece onun değil hepimizin. Ben o mucizeye iki kere tanıklık ettim, hem de iki kere…”

Annesinin çözümü olmayan hastalıktan nasıl kurtulduğu ile ilgili detay veren Mehmet Günsür, bunun 25-30 yıllık bir hikaye olduğuna değindi.

Mehmet Günsür, “Biz, tedavisi yok dendiği için alternatif tıbba yöneldik. ‘Myelofibrozis’ diye bir kan hastalığı. İlik giderek kan yapmayı bırakıyor ve ‘fibroz’ olmaya başlıyor. Vücudu dağıtan bir şey yani. İki kere doktorlar bana “Ölüme hazırlıklı ol” konuşması yaptılar, “Bugün yarın” diye… Biz de kristalli şifacılardan tut da Peru’lara kadar aklına neresi gelirse gittik. Çin tıbbından da, klasik tıptan da yararlandık. Ve inanılmaz mucizelere tanık olduk. Yani ben diyorum ki, hayat görünenden ibaret değil. Çok daha ötesi, derini var. O eski insanların ‘kadim’ dediğimiz bilgilerini yeniden anlamaya çalışıp doğayla yeniden iç içe olup bu dünyaya iyi davranmamız lazım” diye konuştu.

Mehmet Günsür, gerçek mucizeye şahit oldu! 'Tedavisi yok' dendi ama iki kez mucize oldu! 7

Röportajın tamamını Hürriyet gazetesinden okuyabilirsiniz…