Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Günsür’ün Kanaga dizisi gururu! Bu görüntüler kaçmaz!

Mehmet Günsür’ün Kanaga dizisi gururu! Bu görüntüler kaçmaz!

tarafından ker_def

Mehmet Günsür, başrolünde yer aldığı Kanaga dizisi müziğinin yer aldığı klibi instagram hesabından paylaşarak takipçileri ile tanıştırdı.

Youtube’da tamamı yayınlanan klip için instagram hesabından kısa bir bölüm paylaşan Mehmet Günsür, “Dünya şarkı söylüyor ama biz dinlemeyi bıraktık” şeklinde İngilizce mesajıyla kısa bir bölüm paylaştı.

İzleyenlerin çok beğendiklerini ifade ettikleri Kanaga dizisinin müziğini aşağıdaki klipte bulabilirsiniz. Haberimizin devamında Kanaga dizisinden diğer detaylar da yer alıyor:

KANAGA NEDİR?

Kanaga, Mehmet Günsür’ün başrolünde oynadığı bağımsız bir internet dizisidir. Dizide, 38 yaşında bir kuantum fizikçisi olan Mardin Tamay’ın yaşam yolculuğunu takip ederken karşılaştığı doğaüstü ve insan bilincinin sınırlarını aşan dünyayı keşfe çıkarız. Mardin, dünyaca ünlü bir arkeolog olan ve 30 sene önce öldüğü sanılan babasını ararken kendisini ve güçlerini bulacaktır. Gittiği her yerde, açıklanması güç olan, ezoterik ve büyülü yaşantıları deneyimlerken aynı zamanda aşk ve gerçekle karşılaşacaktır.

KANAGA : NE YAPMAK İSTER?

Kanaga, akıllı telefonlarla büyüyen jenerasyonlar için düşünülmüş yeni tür bir hikaye anlatıcılığıdır: Macera biçiminde, çizgi roman DNA’sına sahip bir insanlık yolculuğu.

Kanaga, farkındalık yaratarak, insanların soru sormasını teşvik ederken doğa ile kurduğumuz ilişkiye dikkat çeker.

KANAGA’YI YARATANLAR KİM?

Kanaga; İstanbul ve Roma’da yaşayan, daha önce bir çok uzun metraj film, belgesel, kısa film ve reklam filmine imza atmış filmcilerin kurduğu Nnaco Yapımın bir projesidir:

Biz, yeni fikirler üretip, bu fikirleri dünya seyircisiyle çevrimiçi paylaşmak isteyen; yapımcılık, yönetmenlik, müzik, özel efekt, grafik tasarım, yazarlık, oyunculuk gibi bir çok farklı alandan gelen bağımsız bir ekibiz.