Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Yılmaz Ak, kendisini Yargı dizisindeki Savcı Pars karakterine çok kaptırdı!

Mehmet Yılmaz Ak, kendisini Yargı dizisindeki Savcı Pars karakterine çok kaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde Savcı Pars karakteri ile büyük ilgi gören Mehmet Yılmaz Ak, geçtiğimiz günlerde Hüseyin Avni Danyal ile Başak Daşman’ın birlikte yer aldığı tiyatro oyununu izlemeye gidenler arasında yer aldı. Pazar akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan Yargı dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, milyonların desteğini aldı.

“Bir savcı nasıl olmalı derseniz, Pars gibi olmalı” şeklinde sosyal medyada karaktere yönelik beğenilerini ifade eden dizi hayranları, Mehmet Yılmaz Ak’ın rolünün hakkını verdiğini belirten binlerce övgü dolu yorum yaptı.

Pars karakteri dizinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olurken, Mehmet Yılmaz Ak da rolü ile bütünleşerek, dizinin en önemli isimlerinden birisi haline geldi. Oyuncu, esprili bir açıklama yaparak, artık kendisini savcı gibi görmeye başladığını ifade etti.

Karakteri konusunda konuşan oyuncu, “Karakterin de bir yolculuğu var. Bir şeyle başlıyorsun bir şeye evrilebiliyor. Seyircinin tepkisi de değişebiliyor. Artık bir yandan savcı olduğumu düşünmeye başladım. Öyle garip haller yaşıyoruz, komik ama güzel” şeklinde konuştu.

Dizi dışında bir şey yapmadığını anlatan oyuncu, “Sezon finalini 34’te yapacağız. Çok şükür, iyi gidiyor. Yoğun gidiyor ama keyfimiz yerinde. Güzel reyting sonuçları ile de hepimiz mutlu oluyoruz” dedi.

Yargı dizisinin 1 Mayıs Pazar akşamı yeni bölümü yayınlanmayacak. 8 Mayıs’ta 31. bölümü ekrana gelecek olan dizinin 29 Mayıs Pazar akşamı sezon finali yaparak yaz arası vermesi bekleniyor. Planlamalara göre dizinin ekibi Ağustos sonunda yeniden bir araya gelerek ikinci sezon çekimlerine başlayacak ve Eylül ayı içinde de dizinin yeni bölümleri ile tekrar izleyicilerle buluşması bekleniyor.