Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmetçik Kutlu Zafer 21. bölüm 3. fragmanı izle! Bağdat’ın kaderi belli oluyor!

Mehmetçik Kutlu Zafer 21. bölüm 3. fragmanı izle! Bağdat’ın kaderi belli oluyor!

tarafından ker_def

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi 30 Ekim Salı akşamı TRT 1 ekranında 21. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.İsmail Hacıoğlu’nun Üsküplü karakterine hayat verdiği dizide, Cansu Tosun (Fatma), İsmail Ege Şaşmaz (Mehmet), Özgür Kaya (Zeynep), Halil Kut (Berk Erçel) ve Ogün Kaptanoğlu (Hamilton) başrollerde yer alıyor.

Dizinin 2. bölümünden 3. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Selman’ı Pak’ta savaş kıran kırana devam etmektedir. İslamın sor ordusu, korkusuzca İngilizleri püskürtmeye çalışır, Türk neferler, Bağdat’ı vermeyeceklerine and içerler.

Mehmet uyanmıştır, kim olduğunu bilmez bir halde çölde ilerlerken, Yüzbaşı Hamilton ile karşılaşır… Zeynep, sevdiği adamı bulabilecek midir…

Mehmet’i düşünen bir başkası da kardeşi Said’dir. Ona Yaş günü hediyesi vermek için uzun zaman sonra ilk defa yeraltından çıkmıştır. Mehmet’e ulaşmak kolay olmayacaktır.

Fatma’nın kaçırıldığını öğrenen Neccar, Üsküplü’den şüphelenir… Üsküplü, kahramanca savaştığı Selman’ı Pak meydanında, karnına saplanan kurşunun acısıyla uyanır hürriyet rüyasından. Kutlu zafer Türklerin olacak mıdır?