Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutül Amare dizisi 1 Şubat Perşembe 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Mehmetçik Kutül Amare dizisi 1 Şubat Perşembe 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

TRT 1’in ilk bölümü büyük beğeni toplayan ve reyting rekor kıran dizisi Mehmetçik Kutül Amare, 25 Ocak tarihinde ikinci bölümüyle ekrana geldi ve izleyicileri yine mest etmeyi başardı.

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin 1 Şubat Perşembe günü saat 20.00’da yayınlanacak 3.bölümünden ilk fragman geldi.

Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Kaan Taşaner ve Serdar Gökhan’ın yer aldığı Mehmetçik Kutül Amare dizisinin 3.bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ayağının kesileceği haberini bizzat kardeşinden alan ve tüm hayalleri yıkılan Mehmet şimdi ne yapacak? Osmancık taburuyla beraber cepheye gitme hayali gerçekleşecek mi? Hayaline ulaşmak için her yolu deneyen Mehmet, nasıl bir imtihanla karşı karşıya kalıyor? Osmancık taburunu Kuran Süleyman Askeri Bey Irak cephesinden ardı ardına gelen kötü haberlerle sarsılıyor. İngilizlerin karanlık planlarını gün yüzüne çıkarmanın ve mani olmanın tek bir yolu var… Bir an evvel cepheye ulaşmak. Peki, bu yolculuk Süleyman Bey’in planladığı gibi geçecek mi? Yolda Süleyman Askeri’yi bekleyen büyük tehlike ve alacağı inanılmaz haber nedir? İstanbul’da başarıya ulaşamayan P. Cox’un yeni hedefi Kilikya bölgesi. Peki, Kilikya bölgesinde Cox’un yeni müttefikleri kimler olacak? Bağdat’a doğru yola çıkan Osmancık Taburunu durdurmak için nasıl bir plan yapacak? Eğitimlerini tamamlayarak Osmancık Taburuna girmeye hak kazanan askerler, hiç ummadıkları anda uğradıkları saldırıyla sarsılıyor. Peki, Osmancık Taburu ilk sınavından nasıl bir sonuçla çıkacak?