Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutül Amare dizisi ilk bölümüyle büyük olay yarattı!

Mehmetçik Kutül Amare dizisi ilk bölümüyle büyük olay yarattı!

tarafından ker_def

Mehmetçik Kutül Amare dizisi ilk bölümüyle büyük olay yarattı! 7

MEHMETÇİK KUT’ÜL AMARE OYUNCULARI KİMLER?
33 yaşında, gözü kara, vatanına ve milletine sonuna kadar bağlı biri olan Süleyman Askerî’yi dizide Kaan Taşaner canlandırıyor. Süleyman Askerî; verilen görevleri, eksiksiz ve sorgusuz sualsiz bir şekilde yerine getiren, ömrü savaşlarla geçmiş ve Enver Paşa’nın yakın silah arkadaşı olan Teşkilat-ı Mahsusa’nın başındaki isim olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

20 yaşında, Darülfünun talebesi, hırslı, kararlı ve vatanperver bir genç olan Mehmet’i İsmail Ege Şaşmaz canlandırırken Cox karakterini ise İlker Aksum canlandırıyor. 42 yaşında, çıkarları için her şeyi yapabilecek bir kişilikte, acımasız ve güvenilmez biri olan Cox, İngiliz İstihbaratı tarafından 5 yaşında yetimhaneden alınıp, sıkı bir eğitimden geçirilmiş bir karakter. Hüsrev karakterine ise Türk sineması ve Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Serdar Gökhan hayat veriyor.

63 yaşında, Plevne gazisi bir pehlivan olan Hüsrev ömrü savaşmakla geçmiş ve liyakat madalyası bulunan eski bir asker olarak izleyici ile buluşacak. 32 yaşında, Amerikalı bir gazeteci görünümündeki casus olan Elizabeth karakterini Gamze Özçelik canlandırıyor.20 yaşında, bir ceylan kadar zarif olsa da gerektiğinde çöl aslanı gibi güçlü olabilen Zeynep karakterini ise Özgü Kaya canlandırırken Said karakterini Semih Ertürk oynuyor. 33 yaşındaki külhanbeyi tarzında, Antalya yörüklerinden olan Mevlüt karakterini İsmail Hakkı canlandırırken, Trabzonlu, enerjisi oldukça yüksek olan ve fıkra anlatmayı seven, deli dolu biri olan Niyazi karakterini Uğur Karabulut canlandırıyor. İngiliz İstihbaratı’nın İstanbul’daki casuslarından biri olan ve görünen mesleği öğretmenlik olan Victoria karakterini de Eva Dedova oynuyor.