Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde beklenmeyen değişiklik ne?

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinde beklenmeyen değişiklik ne?

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yayınlanan ve kanalın iddialı dönem işlerinden olan Mehmetçik Kut’ül Amare’de sezon ortasında bir değişiklik yaşandı.

Hazırlığı aylarca süren dizi henüz çekimlere başlamadan yönetmen koltuğunda değişim yaşanmış, Doğan Ümit Karaca’nın yerine Mustafa Şevki Doğan geçmişti.

Son gelen haberlere göre ise dizinin yönetmeni ikinci kez değişti. Usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan projeden yapımcıyla karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ, İsa Yıldız ve Uhud Tekin’in yazdığı dizinin yeni yönetmeni Kamil Aydın oldu.

Aydın, daha önce yine aynı yapım şirketinin imza attığı “Diriliş Ertuğrul” dizisinde de görev almıştı. İsmail Ege Şaşmaz, İsmail Hacıoğlu, İlker Aksum, Serdar Gökhan, Özgü Kaya ve Gamze Özçelik gibi ünlü isimleri buluşturan “Mehmetçik Kut’ül Amare”, 1. Dünya Savaşı’na hazırlanan Osmanlı’da vatanın yeniden dirilişine hayatını adayan Mehmet ve arkadaşlarının kahramanlık destanını beyazcama aktarıyor. Dizinin büyük ilgi gören müziklerine Alpay Göltekin ve Zeynep Alasya imza atıyor.(Medyatava/Birsen Altuntaş)