Ana sayfa Dizi Haberleri Mekanın sahibi Seni Çok Bekledim geldi, Cuma akşamları Akrep artık yok! Akrep final mi yaptı?

Mekanın sahibi Seni Çok Bekledim geldi, Cuma akşamları Akrep artık yok! Akrep final mi yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Akrep dizisinin yerini Seni Çok Bekledim isimli dizi aldı… Star TV’den bugün yapılan duyuruda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümünün 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağı açıklandı…

Peki bu durumda Akrep dizisine ne olacak? Şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan dizinin 8. yeni bölümü olacak mı? Yoksa Akrep dizisi final mi yaptı? Demet Akbağ ve Evrim Alasya hayranları Seni Çok Bekledim fragmanını görünce ilk olarak Akrep dizisini sordu. Şimdilik net bir açıklama yok. Ancak kulislerde dolaşan bilgi Star TV’nin Akrep dizisini başka bir güne alacağını gösteriyor.

Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın güçlü performansları ve etkili bir dram yapımı olmasına rağmen Akrep dizisinin reytinglerini pek de iyi bulmayan Star TV, Seni Çok Bekledim dizisini Cuma akşamları yayınlayarak, reytinglerden daha fazla pay almak istediğini de gösterdi.

Hatırlanacağı üzere Babil dizisi Cuma akşamları yayınlanıyordu ve final yapınca da yerini Akrep dizisi almıştı. Şimdi ise Cuma akşamlarının sahibi Seni Çok Bekledim isimli dizi oldu.

Akrep dizisi final yapmadı. Günü değişecek ama hangi gün ekrana geleceği konusu henüz netleşmedi. Akrep dizisi için gün değişikliği konusu yakında netleşecektir ama bu düzenleme iyi mi olacak yoksa kötü mü şimdilik bir şey söylemek zor. Star TV’nin yayın akışı dikkate alınır ise Akrep’in Salı veya Çarşamba günleri yayınlanması bekleniyor.