Ana sayfa Sosyal Medya Meksikalı hayranları Kerem Bürsin adına bir meydan okuma başlattı! Sonunda hayırlı bir iş için!

Meksikalı hayranları Kerem Bürsin adına bir meydan okuma başlattı! Sonunda hayırlı bir iş için!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinden sonra adını neredeyse tüm dünyaya duyuran Kerem Bürsin’in Meksikalı hayranları yeni bir meydan okuma başlattı. Hayranları eğer dediklerini başarırsa çok güzel bir işe imza atacak.

Kerem Bürsin bugüne kadar birçok dizide rol aldı. Ancak Hande Erçel’le başrolünü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle ününü dünya çapına ulaştırdı. Türkiye’nin yurt dışına en çok satılan dizilerinden biri olan Sen Çal Kapımı’nın ardından bugün dünyanın her yerinde Kerem Bürsin hayranı var.

Yakışıklı oyuncunun Meksika’daki hayranlarının bugüne kadar yaptıkları birçok kez haber oldu. Bürsin’in Meksikalı hayranları şimdi de büyük bir meydan okuma başlattı. Buna göre Twitter’daki KeremBursinMex hesabının takipçi sayısı 15 Şubat’a kadar 21 bine ulaşması gerekiyor. Eğer bu tarihe kadar bu rakama ulaşılabilirse Meksikalı hayranları ihtiyaç sahibi bir çocuğa Kerem Bürsin adına bir tablet hediye edecek.

Meksikalı hayranları Kerem Bürsin adına bir meydan okuma başlattı! Sonunda hayırlı bir iş için! 7

Kerem Bürsin’in Meksikalı hayranları sık sık hayran oldukları oyuncu adına dikkat çekecek işlere imza atıyor. Hayranları daha önce Kerem Bürsin’in doğum gününde Meksika’nın başkentindeki en işlek yerlerdeki billboard’larda ilan vermiş ve oyuncunun doğum gününü kutlamıştı.

Bu arada Bürsin ve Erçel yurt dışında ilgi çekmeye devam ediyor. Çift, şu sıralar İtalya’ya gitmeye hazırlanıyor. Daha önce farklı dizilerde rol almalarına karşılık, Sen Çal Kapımı ile dünya çapında hatırı sayılır bir üne kavuşan ikiliye farklı ülkelerden davetler de geldiği anlaşılıyor.

Erçel ve Bürsin’in Sen Çal Kapımı dizisinde oynadıkları Eda ve Serkan karakterlerinden yola çıkarak bir kitap yazıldığı yakın zamanda konuşulmuştu. İtalya’da bir yayınevi tarafından basılan Love Is In The Air isimli kitabın 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıkacağı biliniyordu.