Ana sayfa Dizi Fragmanları Melek, Genco ile birlikte kendini yakacak! Sen Anlat Karadeniz 52.Bölüm 2. Fragmanı

Melek, Genco ile birlikte kendini yakacak! Sen Anlat Karadeniz 52.Bölüm 2. Fragmanı

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 52. bölümünden 2. tanıtımda Melek’in korkunç planı şaşırttı!

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde oynadıkları dizide Nefes, başına gelen şiddet olayını anlatmak ve farkındalık yaratmak için bir radyonun yayınına katılıyor.

Yayını dinleyen Hazan’ın kardeşi Melek, Nefes’i arayarak yaşadıklarının aynısının kendisinin başına da geldiğini anlatmak istiyor.

Hazan, annesinin ve Melek’in neler yaşadığını anlamaya çalışırken, Genco, Melek’i bir yere götürüyor. Melek, elindeki kibriti yakarak korkunç planını ortaya çıkarıyor!

Melek ve Genco’nun başına ne geleceği ise merak konusu.

Sen Anlat Karadeniz 52. bölüm 2. tanıtımını videodan izleyebilirsiniz…

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mustafa batan gemiden sağ çıkmayı başarır; ancak tayfalar için aynı şey söz konusu değildir. Kaleliler telafisi olmayan kayıplarının yasını tutarken tüm aile birbirine daha da kenetlenir. Tahir gemiyi batıranın Genco olduğunu öğrenince hesap sormak için onun organize ettiği partiyi basar. Orada Murat’la karşılaşan Tahir için artık sorun Genco olmaktan çok ötedir. Tahir şimdi kardeşini kurtarmanın derdindedir.

Yiğit, Hazan öğretmenini yere göğe sığdıramazken Tahir’in onu korumak için yaptıkları, küçük çocuğun babasına ilk kez tavır almasına sebep olur. Yiğit ortadan kaybolur. Nefes ve Tahir’in onu buldukları yerde ise hepsi için ayrı bir sınav başlayacaktır.