Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı dizisinde dikkat çekmeyen ama çok ilginizi çekecek önemli detay!

Meleklerin Aşkı dizisinde dikkat çekmeyen ama çok ilginizi çekecek önemli detay!

tarafından ker_def
Meleklerin Aşkı dizisindeki Melek ile Gülper Özdemir’in hayatı birbirine çok benziyor!

Meleklerin Aşkı dizisiyle ekranlara dönüş yapan Gülper Özdemir, rolüyle bir hayli eleştiri almıştı.

Yaz ekranının en beğenilen yapımlarından birisinde rol almanın şansına sahip olan Özdemir, bazı dizi hayranlarından ise olumsuz yorumlar almakta.

Özdemir’in rolün hakkını veremediği eleştirileri sosyal medyada yer almakta… Ancak oyuncunun hayranları aynı görüşte değil.

Milliyet gazetesine konuşan Gülper Özdemir, ilk kez bir komedi projesinde yer aldığını belirtti ve “Bu da benim için hızlı trende olmak gibi” diyerek heyecanını farklı bir yolla anlattı.

Almanya Frankfurt’ta doğup, burada büyüyen Özdemir ekonomi bölümü eğitimi almasına rağmen kariyerini oyunculukla sürdürmek istedi.

Meleklerin Aşkı dizisindeki Melek karakteri ile hikayesinin benzeşmesi konusunda konuşan oyuncu, şunları söyledi:

“Senaristimiz ve yönetmenimiz Ersoy Hoca’nın (Güler) özelliği o zaten, her rol için oturup saatlerce sohbet ettik. Bizleri tanıyarak, karakterleri yarattı. Melek, Almanya’da yaşamış, orada üniversiteyi bitirmiş. Ben de Frankfurt’ta doğup, büyüdüm. Ne istediğini bilen bir kız ve ailesine çok önem veriyor. Benim için de aynı şeyler geçerli. Ayrıca karakterin aktivist olması da ilgimi çekti.”

Öğrencilik hayatı farklı ülkelerde farklı işleri deneyerek geçen Özdemir, New York’ta tiyatro işletmesi öğrenirken aynı zamanda oyunculuk dersleri de aldığını anlattı.

Meleklerin Aşkı dizisinde dikkat çekmeyen ama çok ilginizi çekecek önemli detay! 7

MELEKLERİN AŞKI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2015 yılında Beyaz Gece, 2016 yılında Bana Sevmeyi Anlat (Simge), 2017 yılında Kara Yazı (Derya), ardından Tutsak (Elif) dizileriyle ismini duyuran Özdemir, Meleklerin Aşkı dizisinde de Melek rolüyle başrolü kaptı.

Oyuncu kısa sürede başrole uzanmasını şöyle açıklıyor:

“Kesinlikle şanslıyım. Tabii ki başrol büyük sorumluluk getiriyor ama aynı disiplinle devam ediyorum. Benim için her şey heyecanlı ve yepyeni… Hayatım, hep sürprizlerle dolu geçti aslında. Lunaparktaki bir hızlı tren gibi. Çıkışları da oldu, inişleri de… Ama hep hareketliydi. Komedi seçmem de benim için hızlı trende olmak gibi. Çünkü ilk kez böyle bir projede yer alıyorum.”