Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı’nda tek Star Berkay Hardal mı sanıyorsunuz? Resmen döktürüyor!

Meleklerin Aşkı’nda tek Star Berkay Hardal mı sanıyorsunuz? Resmen döktürüyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı, 2. bölümüyle de çok konuşuldu.

Dizi Total ve AB’nin zirvesine oturmayı da başardı. Dizinin başrolünde oynayan Berkay Hardal, Gülper Özdemir ve Oya Kırca’nın yanı sıra, dizide Necmettin’i oynayan Toygan Avanoğlu da büyük dikkat çekmeye başladı.

Daha önce başka dizilerde de rol almasına karşılık Necmettin karakteriyle bir anda ilgi odağı olmaya başlayan Avanoğlu, izleyenler tarafından da merak edilmeye başlandı.

Süreç Film imzalı yaz dizisi Meleklerin aşkı dizisinde Necmettin, Melek’in annesi Rukiye’nin damadı olarak karşımıza çıkıyor.

Diziyle ilgili sosyal medyada yorum yapan izleyenler de en çok Necmettin karakterine bayıldıklarını, çok komik bulduklarını ifade ediyorlar. Neredeyse dizinin jönü Berkay Hardal’dan bile kimi zaman daha çok konuşulmaya başlandı.

Dizinin en çok öne çıkan karakteri olmayı da başarıyor Necmettin. Tabii bu konuda Toygan Avanoğlu’nun başarılı oyunculuğu da büyük etken. Oyuncunun rolünün hakkını fazlasıyla vererek, dizinin en dikkat çeken bölümlerine imza atmayı da başarıyor.

Gelecek hafta yayınlanacak bölümün tanıtımlarında da Necmettin’in yine komik sahnelerinin dizide yer alacağı da ortaya çıktı. Bu kez bir yanlış anlaşılmanın kurbanı olan Necmettin, zor anlar yaşayacak.

Meleklerin Aşkı'nda tek Star Berkay Hardal mı sanıyorsunuz? Resmen döktürüyor! 7

Necmettin kimdir?

At Çiftliği sahibi olan Necmettin her şeyin hesabını yapan bir adamdır. Rukiye’nin büyük kızı Melike ile evli olan Necmettin ev reisi benim edasında tavırlarıyla kayınvalidesini çıldırtır. Sonunda Rukiye hem kendi kızı Melike’ye hem de damadına kızıp bir huzur evine yerleşir. Dönmemek konusunda da karalıdır. Evdeki herkesin kendi söylediklerini kabul etmesini bekleyen Necmettin, Rukiye’nin bu düzene uymak istememesinden dolayı onunla geçinemez.

MELEKLERİN AŞKI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Toygan Avanoğlu kimdir?

Necmettin’in gerçek adı Toygan Avanoğlu. 1982 senesinde İzmir’de dünyaya gözlerini açmıştır. Şahane Çocuklar programı ile oyunculuğa adım atan oyuncu, oğlak burcudur. Kanalizasyon filminin ardından Muhteşem Yüzyıl adlı sevilen dizide Aziz Ağa’ya hayat vermiştir. Güzel Köylü adlı dizide Bünyamin karakteri ile seyircinin gönlüne taht kuran oyuncu Hanım Köylü adlı dizide de Koptagel Bünyamin ile oyunculuğu konusunda tam not almıştır. Hayati Tehlike ve Yol Arkadaşım ise son olarak yer aldığı yapımlardır.

Yol Arkadaşım adlı sinema filminde ise bir doktor olan Kamuran’a hayat vermiş olan oyuncu başarılı bir kariyere sahiptir. Yeni Gelin 31. bölümde rol almaya başlayan Toygan Avanoğlu, Kalender Ağa’nın kardeşi İskender ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu Meleklerin Aşkı dizisinde de bir çiftlik sahibi olarak seyirci karşımıza çıkıyor. Başarılı oyuncu 1,89 boyunda ve 89 kg dır.