Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı’nın Melike’si Didem Balçın’ın bir temposu var ki durdurulamıyor!

Meleklerin Aşkı’nın Melike’si Didem Balçın’ın bir temposu var ki durdurulamıyor!

tarafından ker_def
‘Meleklerin Aşkı’ dizisinde Melike karakterini canlandıran Didem Balçın, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Aynı süreçte Çakallarla Dans 5 filminin çekimleri nedeniyle de temposu artan oyuncu, tüm yazı adeta çalışarak geçirdi.

Didem Balçın, “Herkesin bir yaşam biçimi ve seçimi var. Benimki hep buydu. Mevsimlere göre değil, kariyerimin ve hayatın gerektirdiklerine göre yaşıyorum. Tempolu bir yaşam biçimi, sürekli üretmek beni daha mutlu ettiği için, bu hep böyle devam edecek” diyerek durumu kendisi açısından özetliyor.

Oyunculukta sınırlarının olmadığının altını çizen Balçın, “Ama fikirlerim, kaygılarım, endişelerim, korkularım, hedeflerim ve isteklerim var” diye konuştu.

Firar dizisinde Gönül, Diriliş Ertuğrul’da Selcak, Çakallarla Dans’ta Fatma karakterleri ile hafızalarda kalan Didem Balçın, “Her işe, ilk projemmiş gibi başlıyor, istediğim noktayı yakalamak için çok çalışıyorum” diyor.

Meleklerin Aşkı'nın Melike'si Didem Balçın'ın bir temposu var ki durdurulamıyor! 7

Evlilik ve annelik üzerine de görüşlerini anlatan Balçın, “Kısmetten öte köy yok’ sözünü çok severim. Zamanı gelince, tabii ki istiyorum…” dedi.

Komedi projelerinin aranılan isimlerinden olmasına karşın Balçın, farklı projelerde de yer almak istiyor.

Balçın, “Aslında benim tek bir türe yatkınlığım ya da tercihim yok. Her an farklı bir rolle seyircinin karşısına çıkabilirim. Bugüne kadar yaptıklarım, yapacaklarımın bir ön izlemesi…” dedi.