Ana sayfa Dizi Fragmanları Meliha gitti, yerine kızı Melek geldi! Kırmızı Oda’da hikayeyi bir de bu açıdan izleyin

Meliha gitti, yerine kızı Melek geldi! Kırmızı Oda’da hikayeyi bir de bu açıdan izleyin

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakterinin hikayesi Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümlerinin reytinglerde patlama yapmasına sebep olmuştu. Bu karakterin diziye vedası ile birlikte reytinglerde de düşüş yaşanmıştı. Şimdi ise Meliha’nın hikayesini bu sefer de kızı Melek’in gözünden izlemek için dizi hayranları ekran başına geçiyor…

Melek, Doktor hanımın muayenehanesine gitti ve yaşadıklarını bir de kendi gözünden anlatıyor… Meliha’nın hikayesine ağlayan milyonlar, şimdi de kızının gözünden bu hikayenin farklı ayrıntılarına ulaşacak. Melek’in annesinin öldüğünü söyleyeceği anlar da gözyaşları ile izlenecektir.

Kırmızı Oda’nın 10.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide Melek karakterini Nilsu Yılmaz canlandırıyor… Alya’nın hikayesinde başarılı performansı ile takdir toplayan Melisa Sözen ile Garip’in hikayesinde Celil Nalçakan da diziye büyük katkılar sunmakta…

Kırmızı Oda dizisinin 6 Kasım Cuma günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde Garip’in hikayesinin detayları da izleyicileri fazlasıyla etkileyecek. İşte 10. yeni bölümden ilk görüntüler:

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinde güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği ‘Kırmızı Oda’da Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı rol alıyor.