Ana sayfa Sosyal Medya Melike İpek Yalova 1 yıldır saç detoksu uyguluyor!

Melike İpek Yalova 1 yıldır saç detoksu uyguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterini Melike İpek Yalova canlandırıyor. Ünlü oyuncu başarılı performansı ile göz dolduruyor. Koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmalar durduruldu. 1,5 aydan fazla süredir evinde kendisini karantinaya alan Melike İpek Yalova, sosyal medya üzerinden hayranları ile buluşuyor.

Instagram hesabından evinin bahçesinden fotoğrafını yayınlayan oyuncu, saçlarını kendisinin kestiğini belirten bir mesaj da yayınladı. 1 yıldır saç detoksu uygulayan Yalova, “Saçımı kendim kestim. Tek seferde kestim. Her teli farklı boy. Saçımı 1 yıldır boyatmıyorum” diye yazdı.

Çenesinde büyük bir sivilce çıktığını belirten oyuncu, “Çok sevgili turuncu filtrem bile saklayamadı” diyerek sivilceden rahatsız olduğunu yazdı.

Melike İpek Yalova 1 yıldır saç detoksu uyguluyor! 7

Instagram ve youtube üzerinden canlı yayınlara katılan Melike İpek Yalova, Adana’daki set ortamını ve arkadaşlarını çok özlediğini söyledi.

Dizinin çekimlerinin başlamasını arzu eden oyuncu, yaz sıcağında Adana’da çalışmanın da kendilerini çok zorlayacağını belirtti.